15.12.2013

Aikaa joulun tulla

Vaikka mennyt syksy on ollut kaikinpuolin hyvä ja työmäärältään sopiva, voin silti helpottuneena huokaista. Kiirein on takana. Arvioinnit on tehty ja vuoden viimeinen kouluviikko edessä. Joulu saa tulla ja se tulee juuri sopivasti. Perjantai-iltana viimeiset kokeet korjattuani ei unta tarvinnut kauaa odotella. Kahtena viime päivänä olen neulonut joululahjan valmiiksi, leiponut pipareita ja koristellut lasten kanssa piparitalon, tuonut sisään hyasintin tuoksun, antanut jouluradion soida ja juhlan odotuksen alkaa. Sitkeä, ilkeämielinen flunssa on pesiytynyt taloon, mutta ainakin lapset ehtivät sen ennen joulua selättää. Toivonpa vain, ettei flunssa voita meitä aikuisia.

Lyhytjännitteiseen kiire-eloon sopivasti avasin muutama viikko sitten Instagram-tilin, kun kyseinen sovellus tuli myös Windows-puhelimeen saataville. Tervetuloa sinnekin kurkkimaan lanka-ja kukkakuviani ja välillä vähän muutakin.

Eventhough the past Fall has been a good and moderate one, I'm still pleased to note that the busiest time is now behind us. Last week I checked the end-term papers and did the grading. This weekend has been a pleasurable time for Christmas preparations. We have been baking and listening to Christmas carrolls. I have made an arrangement with hyacinths, finished some present knitting and decorated the gingerbread house. The only not so nice thing is the flu that caught all the kids, but I'm sure they will get rid of it before the holidays.

Oh, and I have my own Instagram account now. Come and see me there, too.


5 kommenttia:

outi kirjoitti...

Ihania kuvia. Minullakin on tämä viikko jo kohtuu löysä, vaikka töissä ollaankin, mutta jotenkin olen syksyn kiireistä niin pökkyrällä, etten tajua enkä saa aikaiseksi mitään. Lepo on paikallaan!

Maria kirjoitti...

Voi miten kauniit kuvat!Ihanaa joulun aikaa sinulle ja rakkaillesi♥

Ina kirjoitti...

No minapahan heti kavin sinut sielta Instagramista bongaamasta. Mulla on ollut vahan taukoa kun oli ensin tuo iPhone ja nyt sitten windows mallia.

Toivottavasti saatte popot pois huushollista niin etta kaikilla on rentouttava ja mukava joululoma. Haleja!

Maallinen vaellus kirjoitti...

Tosi kauniita kuvia sinulla. Kiva kun löysin tänne!

Merruli kirjoitti...

outi: Hyvää uutta vuotta!! Totta, lepo oli paikallaan ja tuli todella tarpeeseen.


Maria: voi, kiitos! Joulu jo meni ihan hyvä sellainen, nyt lähettelen sinulle hyvää uutta vuotta!

Ina:Siellä nähdään...

Maallinen vaellus: Kiitos, ja mukavaa että löysit blogikyläilemään. Toistekin saa tulla :o)