8.8.2013

VieroitustaVieroitan itseäni kesälomasta ja nuorimmaista äidinmaitohetkistä. Jälkimmäinen on sujunut toistaiseksi yllättävän hyvin, vaikka selvästi haikeasta asiasta on meille molemmille kyse. Olen luvannut suuren määrän silityksiä aina kun maitohetken tarve tulee ja  pikkuneiti sai valita vieroituspalkkioksi lelun asian erityisyyttä korostamaan. Minusta tuntuu, että viime päivinä oma erillisyys ja itsemääräämisoikeus ovat kirkastuneet neidille entisestään. Minunkin on suostuttava siihen, että kaikki nämä kasvavat, nuorimmainenkin. 

Kesälomasta vieroittuminen onkin sitten mutkikkaampaa, ehkä siihenkin toimii sama kerrasta poikki-metodi. Ilma on ihanan lämmin ja tekemistä olisi vielä moneksi päiväksi ihan kotonakin, mutta ajatukset ovat joka päivä enemmän työpaikalla ja suunnittelussa. Tämä on ollut hyvä kesä, lämmin, leppeä ja aurinkoinen. Syksy saa tulla - syksylankaa saapuikin jo viime viikolla sukkalankaklubista.I'm weaning my youngest from breastfeeding and myself from Summer holiday. The first one has been quite a successfull project, but I'm still working on the latter one. Still, I have to say, this has been a really good Summer- a pleasant, warm and sunny one. The Fall may come and I even got my first skein of Fall-yarn.

4 kommenttia:

Satu kirjoitti...

Täällä on herkkukuvia, ihanaa! Voi mikä lanka! Ihan mun! :) Tsemppiä vieroituksiin!

Marja kirjoitti...

Ihan mahtavat elokuuvärit ylimmässä kuvassa!

outi kirjoitti...

Wuaahh, on sulla sukkalangat. Ihan hillittömän komeaa lankaa, eikä sen nimikään sanottavasti pahenna tilannetta. Ja juu, töissä oltiin täälläkin tänään ekaa päivää.

Merruli kirjoitti...

Satu:Molemmat vieroitukset alkaa olla menestyksellisesti ohi. Lanka muuttuu hitaanlaisesti sukiksi.

Ilona:Tuntuu että sade huuhtoi ison osan värejä jo pois. Toivottavasti ne vielä palaavat.

outi:Langan värit on komeat, ihanat, mutta sen puolivillistä raidoittumisesta en ole aivan yhtä varma. Odottelen syyskuuta ihan siksi, että kovasti kutkuttaa mikä klubin viimeinen sukkalanka on, lupailivat luksusta.