20.9.2012

Mysteerineulontaa


Kun ei nykyisellään tule luettua dekkareita, eikä katseltua niitä televisiostakaan voi jännityksen hakea mysteerineulomalla. Käsillä tai oikeastaan puikoilla on elämäni ensimmäinen KAL  mysteerihuivi lankakauppa Titityyn kautta. Langat valittiin jo kesän korvalla, mutta tänään saapunut lankalähetys ihastutti vieläkin. Lanka on Madelinetosh merino lightia ja värit Nutmeg ja Dahlia. Katsotaan kuinka tämän hidastelijaneulojan käy, putoanko heti vai kohta kyydistä. Ohje on Veera Välimäen käsialaa, mutta paljon muuta siitä ei vielä tiedäkään sanoa. Alakuvassa näkyy se valmiiksi saatettu raitahuivi.

I'm participating to my first ever kal and mystery shawl. The mystery pattern is by Veera Välimäki and the yarn is from Madelinetosh. I'm so in love with my chosen colors Dahlia and Nutmeg.


7 kommenttia:

siina kirjoitti...

Aika ihkun väriparin valitsit! :)

frost kirjoitti...

Samassa veneessä! Puolet väreistäkin mätsää :) Jännää tämä ensimmäinen KALlailu ja mysteereily!

Ina kirjoitti...

VOi ihanuus noita vareja. Etenkin tuo violetti/dahlia. Mina pyoritan taalla ompunvihreeta sormissani. Olis juu aika jollekin muulle varille.

Heidi kirjoitti...

Oh, Madelinetoshia noin ihanissa väreissä. Ja Veeran ohje, joten voit vain onnistua :) .

Merruli kirjoitti...

siina*k: Olen ihan ihastuksissani noista väreistä.

frost:Aika jännittävää nähdä, millainen huivista lopulta muotoutuu, koska vieläkään ei ole selkeää kuvaa siitä mitä tulossa on.

Ina:Täällä on jo niin syksyistä että on pakkokin olla puikoilla syksysävyt.

Heidi:Nuo langat on niin ilo ottaa aina käteensä, vaikka muuten neulominen välillä (niskojen takia) tökkiikin.

Rva Pioni kirjoitti...

Miten kävi mysteerin? Omani jäi vaiheeseen heti kärkeensä voimakkaan raidoituksen ja kontrastin vuoksi. Käytän langan johonkin muuhun vähemmän pyöreitä hartioitani levittävään.
Lanka on ihanaa ja riittoisaa...

ps.näistä sanavahvistuksista en meinaa selvitä

Merruli kirjoitti...

Rva Pioni:Raidoitusta osasin odottaa Veeran ohjeelta ja vaikka muoto jossain vaiheessa epäilytti niin hyvältä alkaa näyttää. Olen nyt viimeisen raidan melkein puoli välissä, kovasti haluaisin huivin jo valmiiksi. Tuo lanka on kyllä unelmaista. Oli pakko ottaa sanavahvistukset takaisin kun alkoi roskapostia kertymään, vaikka itsekin vihaan niitä ja niiden antamista.