25.8.2013

Täysi ja täydellinen
Täysi ja täydellinen viikonloppu. Oli myöhästyneet kaverisynttärit keskimmäiselle, vesi-ilmapalloja ja hurjasti herkkuja. Oli auringonpaistetta, heinäsirkkojen siritystä, tuoksuva viljapelto ja monta kypsää tomaattia. Oli pyörälenkki ja kahvakuulatreenit. Oli treffit oman miehen kanssa, satama kuin jostain kaukaa, hyvää ruokaa ja Eva&Manun mainio keikka. Oli sunnuntaisauna ja aurinkoterassi, vielä tiedossa makoisaa ruokaa ja sukellus lankalaariin.

A full, perfect weekend. A belated birthday party for the middle child with water balloons and a lot of treats. The Summer came back for the weekend with lots of sunshine, sounds of crickets, golden fields and ripening tomatoes. There was time for a bike ride and  training with a kettlebell. I even got out for a date with my husband to a gig by Eva&Manu and good food. More good food is still to come and I'm planning a dive into my yarn stash.


8 kommenttia:

Niina kirjoitti...

Niin ihana viikonloppu täälläkin :) Vessarit, niitä lapset rakastaa :) !

Ihanat kuvat sinulla aina.

Niina kirjoitti...

Kuulostaa ja näyttää hyvältä - ihana kuvakolmikko!! Ja ai että mitä herkkuja...nammmmm:)

outi kirjoitti...

Vaan jopas siellä on ollut lystiä! Ihanalle kuulostaa. Ja ilmapallojakin!

Ina kirjoitti...

Minakin olisin voinut istahtaa herkuttelemaan tuohon poytaan ja vaikka parin vesi-ilmapallonkin heittaa. :) Kuulostaa oikein taydelliselta viikonlopulta.

Kirjailijatar kirjoitti...

Eva&Manu ovat ihan minun suosikkejani. Oli varmasti hyvä keikka. Seurasin heidän matkablogiaan jo silloin kauan sitten.

Homsantuu kirjoitti...

Oi, kuulostaa ihan mahtavalta viikonlopulta!

Maria kirjoitti...

Nam mitkä kekkerit!Onnea

ja ihanaa elokuun loppuasuoraa

Merruli kirjoitti...

Niina:Muistan kun joskus 80-luvulla vesi-ilmapallot tuli markkinoille, niitä oli vähän aikaa ihan jokaisella. Koulussa ne jouduttiin kieltämäänkin...Toivottavasti on ihana tämäkin viikonloppu niin teille kuin meille.

Niina:Poppareita riitti tuosta kulhosta pitkälle viikkoon (ja lattioille). Parasta oli että hyvin kriittinen ekaluokkalainen oli juhliinsa tyytyväinen.

outi:Kun aina muistaisikin, että viikonloppuun on mahdollista mahduttaa aika hurjan monta mukavaa juttua.Toisaalta välillä se ihan pelkkä lepäily on ihan parasta.

Ina: Tuo viime viikonloppu oli kieltämättä erityisen onnistunut, mutta kyllä tämä meneillään olevakin on ihan ok, vaikkei aivan yhtä viihdepainotteinen.

Kirjailijatar: Eva&Manu kuulostivat livenä vähintään yhtä hyvältä kuin levyltä. Ei kyllä ne kuulosti sittenkin paremmilta, koska ihanat persoonatkin pääsi esille toisin kuin pelkässä kuuntelukokemuksessa. Yksi uusi biisikin kuultiin, lisää hyvää on siis tulollaan.

Homsantuu:Sitä se kyllä oli ja kummasti jäi vielä voimia viikkoonkin vaikka maanantaina oli tavallista väsyneempi.

Maria:Kiitokset onnitteluista ja sinulle toivotankin jo ihanaa syyskuuta. Lempeää syksyä!