21.5.2013

Enemmän kesä

Nyt jo on ollut enemmän kesä kuin koko viime kesänä. Luonnon kasvuvoima keväthelteessä on  hengästyttävä. Koko luonto on kukassa, ehdinkö edes huomata kaikkea, nähdä kaiken.

The past two weeks have already been more summer-like than the last Summer was altogether. The whole nature is in bloom.

4 kommenttia:

Ina kirjoitti...

Oot ihan oikeessa: kun kevat lahtee kayntiin niin se rytisee eteenpain sellaisella voimalla etta heikommat jaa kylla jalkoihin. Kamera kateen ja ulos kuvaamaan niin ehka huomaat edes suurimmanosan jos ei kaikkea.

Liivia kirjoitti...

Työssä käyminen kummasti haittaa kevään ihastelua:) Vaikka olen kyllä vienyt opetuslapseni useammankin kerran kukkeutta katselemaan ja vielä olisi yksi lammasreissu luvattuna.
Ihan totta; on ollut enemmän kesä kun koko viime...

Satu kirjoitti...

Oikeassa olet. Mulla on mennyt jo pari juttua pahasti ohi...Nautitaan siitä, mitä ehditään nähdä ja kokea, rauhassa.

Merruli kirjoitti...

Ina: Tämä on ollut todellinen rytinäkevät. Selkänsä kääntää niin rikkaruohot on kasvaneet viisitoista senttiä ja hiirenkorvat muuttuneet täydeksi lehdeksi. Ojakellukat ja leinikit jo alkaa kukkia.

Liivia: Toisaalta minä voin kiittää työssäkäyntiä siitä, että ehdin nähdä sen aamun kauneimman hetken. Sen ohitse nukun auttamatta aina loma-aikaan, toki silloin voin ihastella vastaavasti myöhäisillan parhaat hetket. Lammasreissu kuulostaa oikein hyvältä. Mistähän täällä löytäisi lähimmät lampaat...

Satu: onneksi näkemistä on niin paljon, että paljon ehtii nähdä vaikka ei kaikkea millään.