27.8.2012

NeulotuttaisiRaitahuivi on valmis (mutta ei säällisiä valokuvia otettuna). Yksi valmistunut projekti tarkoittaa luonnollisesti mahdollisuutta ainakin kolmeen uuteen. Suunnitteilla on sitä sun tätä ja puikoilla jotain muuta. Violetit langat päätynevät lapsen raitapaidaksi. Konttineule on työn alla ihan teknisestä mielenkiinnosta - mielenkiinnon kestävyys määrittelee myöhemmin onko kyseessä patalappu vai huivi. Ilolla huomaan, että arkeenkin tai ainakin viikonloppuun mahtuu neulehetkiä.

One project finished many more waiting for their turn. I wish those purple balls of yarn will some day be a stripy sweater for one of my girls. But for the entrelac I don't yet have definite plans, I just wanted to try out and learn the art of entrelac. I'm happy to discover some moments for knitting.

4 kommenttia:

Marja kirjoitti...

Mieheni tekee konttineuloksella itselleen puuvillalangasta liiviä. Tulee kyllä hienon näköistä pintaa.

Minuakin neulotuttaisi, ja nyt jo olen keksinytkin, että huivin haluaisin. Pitäisi penkoa langat sitä varten ja aloittaa.

Merruli kirjoitti...

Ilona: Konttineuleliivistä tulee varmasti hieno. Tuo on aika koukuttava neulepinta.
Tähän aikaan vuodesta iskee minullakin yleensä joko huivi-tai pipotarve, vaikka todellisuudessa niitä molempia taitaa olla kaapissa jo lämmikkeksi asti.

sade kirjoitti...

Hei, löysin tänne sivukujilta blogin kautta. Kiva huomata että muillakin tuo periaate: kun yksi työ valmistuu niin sitten saa aloittaa muutaman uuden. Ja niin ne keskeneräiset työt kerääntyvät.. :) Mutta kiva kun saa sitten neuloa fiiliksen mukaan eri juttuja.
Mukavia syyskelejä!

Merruli kirjoitti...

sade: Kiva kun löysit! Pitäähän sitä joku neuleperiaate olla...kieltämättä aloitettuja on melkoinen kasa, mutta toki aina joskus joku valmistuukin. On aina mukava kuulla toisista projektiahneista!