11.7.2012

Uusi aihepiiri


Sadepäivänä voi käydä niinkin, että leikkii luvattoman kauan puhelimellaan ja huomaa, että luurillaan saa monenlaista aikaan, vaikka se ei olekaan valkoinen omena. Löytyi sovellus Ravelryn ja Pinterestin käyttöön ja monta kuvankäsittelysovellusta, vaikka windows-puhelimella ei instagramiin asiaa olekaan. (Tässäpä aihepiiri, jota monen vuoden blogiuralla ei ole vielä tullut sivuttua.)

Pihalle uskaltauduttiin sen verran, että saimme huomata malvojen puhjenneen tänään kukkimaan ja pikkumansikoita löydettiin taaperon kourallinen. Ainakin puutarha tuntuu olevan sadesäähän tyytyväinen, toistaiseksi.

A rainy day can make one notice all the apps and solutions available for one's mobile phone (even when it is a windows phone).
The malva started to bloom and the strawberries are ripening.


6 kommenttia:

Rva Pioni kirjoitti...

Puhelimen uumenista tietsikan uumeniin... paljon on silti sovelluksia vielä tutkimatta.
Mies kysyy voisko kompostoria jotenkin hoitaa näillä mun koneilla.
Minusta on niin ihanaa kun sataa eikä ole paineita hoitaa pihaa tai liesuta jossakin.

Maria kirjoitti...

Malvat kukkii täälläkin ja leffat pyörii :) olo on vaan ja huomisesta ei tiedä...siis loman jatkoa sinnekin

ja voi !Todella ihania kuvia sinulla ollut täällä!!!

Ina kirjoitti...

Malvat on taalla jo kukkineet. Uudet kukat tilalla. Nakoaisteille jotain uutta ihmeteltavaa. Instagarm kiinnostaisi minuakin mutta en ole viela siihen tutustunut ollenkaan. Ehka tassa paivana jonain. :)
Olipa ihana nahda meidan Suomen lomalla! Ei valitettavasti enaa rahkeet riittaneet uusintaan. Aika on rajallista..... harmillinen juttu! Haleja kaikille kolmelle pikkuihmiselle! Ja sinulle myos!

Virkattu lintu kirjoitti...

Minäkin vasta löysin instagramin, ja taas olisi kauheasti uutta katseltavaa! Vaikuttaa kätevältä ja helpolta paikalta laitella kuvia, siellä tuntuvat olevan aktiivisia monet sellaisetkin joiden blogi on hiljaisempi nykyään. Itselläni on vanha puhelin jolla ei saa kuvia otettua ollenkaan, ehkä joskus tulee vaihdettua kehittyneempään malliin :)

Mukavaa heinäkuuta!

coco kirjoitti...

i noticed the photo change in your profile. so cute and funny^^.
enjoy the day with your kids.

Merruli kirjoitti...

rva Pioni:Etämyöhennettävä komposti kieltämättä olisi aika hyvä sovellus.Tunnistan itsekin tuon sateen tuoman stressittömyyden. Sateella saa itse päättää onko sisällä vai ulkona. Auringonpaisteella ikään kuin kuuluu olla vain ulkona...

Maria:Hyvä lomaolo ja tunnelma jatkukoon! Meillä aloitettiin yhteinen loma tukulla vieraita ja aamusaunalla - tunnelma on heti kepeämpi.

Ina:Minusta on ihan vääryyttä että Instagram on suljettu windows-käyttikseltä. No, säästyypä aikaa kun ei tarvitse suhata silläkin sektorilla.

virkattu lintu:Mukavaa heinäkuuta sinullekin. Instagram kiinnostaisi minuakin juuri sen helppouden ja kuvakeskeisyyden vuoksi, mutta tosiaan minunkaan puhelimellani ei siihen huviin osallistuta.

coco: :o)
I hope a sunny day for you and your garden!