9.5.2012

KevättaskuruohoEskaritutustuminen, hiekkalaatikosta hurmaantunut, punkkiepisodi, vauhdilla saapunut lankapaketti ja muuta sellaista. Päivän kimppu on kevättaskuruohoa.

Today's flower is Alpine Pennycress.

8 kommenttia:

Mirva kirjoitti...

Voi miten kauniit kuvat kimpusta! Punkkeja? Hyh, voi ei. Toivottavasti selvisitte kunnialla.

Merruli kirjoitti...

Mirva: Yököttävä ötökkä kerrassaan! Saatiin kaikkineen irrotettua, mutta luulen sen olleen paikallaan jo pari päivää. Nyt sitten seuraillaan keskimmäisen ihoa pari viikkoa borrelioosin varalta. Melkoisen huudon ja puistatuksen inhotus saikin aikaan.

Ina kirjoitti...

Tuntuu etta punkkeja pukkaa nyt joka paikassa. Teilla, meilla, ystavan luona...... Allotyksen allotys. Muistan etta ekan punkin kun joskus vuonna ysk ja kaks koirasta loysin oli allotyskerroin miljoona ja kaks. Nyt selvitaan jo kertoimella 9999 (ja ilman kirkumista). Toivottavasti tama punkkiyksilo ei borrelioosia kantanut. (En tiia loytyyko teilta mutta apteekista saa tosi katevan punkkiraudan nimella kulkevan kapistuksen. Silla punkit irtoo paineen kaikkineen. Suosittelen.)
Kaunis pikkukimppu paivaan! Ihana!

coco kirjoitti...

i like coming here to look at your "today's flower". ♡
i like having garden and wild flower on the table too. i am having a sip of hot camomile tea while i write here and hoping tomorrow will be another good day for all of us. good night.

Satu kirjoitti...

Ihanuuskimppu :)

Merruli kirjoitti...

Ina:Kait tästä on tulossa kaikkien aikojen punkkivuosi - ei kyllä tarttis. Meillä on ns. viralliset punkkipihdit, mutta yök-hommaa niilläkin.

coco:Wild flowers on the table are pure joy! Joy and good things to your day!

Satu: Varsinkin kun tyttö poimi!

Marja kirjoitti...

Aaa, se on kevättaskuruoho. Minullakin maljakossa näitä nyt.

Kasvi, jota rakastan (rikkaruoho monelle muulle), mutta jonka virallista nimeä en koskaan silti muista tarkistaa. Joksikin taskuruohoksi olen sen ajatellut, ja onhan nyt aivan loogista, että se on kevättaskuruoho, kun se on aikalailla ensimmäisiä kukkijoita minun nurkillani.

Niina kirjoitti...

Huoh, meillä kans ollu koiralla punkki ja myös Lotalla :( Iiiiks.
Kammoja yöks !