31.1.2012

Sankarin takki

Muistan millainen ilma oli vuosi sitten, muistan mitä tein ja mitä vaatteita oli ylläni. Kirkkaaseen talviaurinkoon syntyi vuosi sitten tummasilmäinen tyttö. Sama tyttö osasi tänä aamuna repiä lahjapaperit paketeistaan, syödä aamupalan omin käsin ja ottaa reippaasti vastaan neuvolan tarjoaman rokotuksen (en todellakaan suostunut kaikkiin kolmeen piikkiin yhdellä kertaa). Vauvalle vuosi on suunnaton matka ja vinhan kehityksen aikayksikkö, äidille sama aika on silmänräpäys.

Lahjapaketista paljastui kuvakirjojen lisäksi Oslo-anorakki. Juuri sopiva asu paukkupakkasille ja sopivan kokoinenkin hupparista tuli. Huppu ei kauaa päässä pysy, mutta eipä se tuolla niskassaan haittaa. Lankoina käytin sitä, mitä varastoista löytyi eli Novitan Puroa ja Hempwolia. Tuo keltainen Hempwol ei ole kovin pehmeää, mutta uskoisin sen käytössä ja pesuissa pehmenevän. Ohje oli kohtuullisen selkeä, mutta koska seurailin osin omia silmukkamääriä en voi sanoa olivatko ohjeen tiedot paikkansapitäviä. Edit: Juuri Ravelrystä opin, että jollakulla muullakin oli ollut ongelmia raglankavennusten kanssa eli ohjeessa on sillä kohdin virhe!

My baby is today 1-year-old. Still a baby in my eyes,eventhough she already can do so many things. To a baby one year is like ten years, but to a mum it is just a blink of eyes. One of her presents is the Oslo-Anorak, which I finished yesterday. I like the sweater a lot and it's just the right thing to wear at these -20 temperatures. 

OSLO-ANORAK by Pickles
Size 6-12months
Yarn: Novita Puro, Hempwol
Needle: 5mm

14 kommenttia:

Ina kirjoitti...

Sydamelliset onnentoivotukset "rimprempsalle" taalta valtameren takaa! Oslo - anorakki on aivan mielettoman ihana!!!! Ja varmasti lammin lahja. Ihan oikeassa olet siina, etta vuosi vauvalla on uskomaton kehityksen kaari ja aidille todellakin vain silmanrapays. Onnea siis myos vanhemmille tana suurena paivana! Haleja!

Mirva kirjoitti...

Voi, onko siitä jo vuosi!? Onnea syntymäpäiväsankarille ja äidille!

Ihana takki, tuo keltainen hempwol on tosi kauniin värinen.

AnniP kirjoitti...

Kaunis neule! Pidän erityisesti tuosta epäsymmetrisestä napituksen sijainnista. Ja onnea vuosikkaalle!

Virkattu lintu kirjoitti...

Oi, siitä tuli hieno! Minäkin ihastelin napitusta ja huppukin on tosi söpö. Onnittelut tyttöselle! Aika on tosiaan mennyt hurjan nopsaan, tuntuu että vastahan sinä kirjoittelit täällä odotusajasta :)

Satu kirjoitti...

Onnea pikkuiselle ihanuudelle! Ja voi että mikä suloinen nuttu, ah!

Rva Pioni kirjoitti...

Onnea teille molemmille!
Tuota ihmeellistä kasvunpyrähdystä voi vain ihmetellä ja siunailla, että sellaista tapahtuu!
Elämä on ihmeellistä!
Nauti vauvasta vai
onko hän jo neiti?!

annina kirjoitti...

Onnea yksivuotiaalle! :)
Tosi hienon näköinen tuo anorakki!

Liivia kirjoitti...

Noin iso uloskurkottelija siellä jo:) Tulipa söpö neule!

The Fairy Glade kirjoitti...

I don't know where the time goes sometimes. My "Baby" will be 13 in a weeks time and I don't know how it happened!! Not sure I like the sound on -20. It is -2 here today and I thought that was cold!! Devx

Kaylovesvintage kirjoitti...

happy birthday little cutie

leena kirjoitti...

Onnea äidille ja pienelle! Vauvat kasvavat niin nopeasti...
Suloinen neule!

Merruli kirjoitti...

Kiitos teille kaikki onnitteluista!

FairyGlade and Kaylovesvintage: Thank you for the congratulations!

We actually hit the temperature -33.4 one night, but our houses are really warm and keep us safe and sound in these temperatures. You might find it surprising that my baby has been taking her daytime nap outside in the pram the whole week..

Jonna kirjoitti...

Onnea kovasti! On kaunis neule!

Merruli kirjoitti...

Jonna: Kiitos onnitteluista. Neule on saanut mukavasti käyttöaikaa, jännittävä nähdä miten tuo Hempwol aikaa myöten käyttäytyy eli pehmeneekö.