21.1.2012

Lunta ja muuta sellaista


Viikko, joka meni vauhdilla. Katosi arjen pyöritykseen, lumipyryyn. Tarpomisen sijasta on onneksi välillä saanut ottaa hyppyaskelia. Olen kirjoittanut aamusivuja, sitkeästi avannut muistikirjan, vaikka kirjoittaminen katkeaa lukemattomia kertoja erinäisiin pyyntöihin. Olen lyhentänyt talvitakkia 35, 5cm. Palannut rakkaan harrastuksen pariin. Iloinnut siitä, että nuorimmainen suostuu hammastauon jälkeen jälleen syömään. Hermostunut liian monta kertaa, mutta jaksanut jankuttaa samoista asioista. Olen syönyt monta suklaakeksiä, mutta antanut kameran levätä ja neuleiden olla.

A busy week with lots of snow. A week of writing morning pages. A week when I cut 35,5cm off my woolen winter coat, made a happy return to an old hobby. Lost my temper too many times and ate too many chocolate chip cookies (with white chocolate and ginger). a week of rest for my camera and knitting.

4 kommenttia:

Satu kirjoitti...

Aamusivut on ihana juttu. :)

Ina kirjoitti...

Aika tuntuu taallakin lentavan siivilla. Ja mita ikina teenkaan se on keskeytynyt sen miljoona kertaa lasten takia. Meilla ollaan hermostuttu ja jankutettu samoista asoista myos ja syoty niita suklaakekseja. :D Yhdesta en ole kuitenkaan luopunut ja se on ollut tuo minun blogini! :) Haleja!

Kirjailijatar kirjoitti...

Rakkaat harrastukset antavat niin paljon energiaa ja iloa. Hyvä, että löysitte siis toisenne tauon jälkeen.

annina kirjoitti...

Kuulostaa hyvältä :)