4.1.2012

Lankaisaa uutta vuotta!


 
Nämä joulun ja loppiaisen väliset päivät ovat välitilapäiviä. Ilmassa on yhtäpaljon joulua kuin kevättäkin. Kuusi on vielä koristeltuna ja voimissaan ja pipareita jäljellä, mutta toisaalta postilaatikosta on löytynyt siemenluettelo ja postimyyntien kevätmallistot (mietipä jos talvivaatteita mainostettaisiin myös puoli vuotta ennen sesonkia!). Keväiset väritkin alkavat houkutella, vaikka joulunpunainen ei vielä ällötä. Ajatuksetkin ovat vielä välitilassa, eivät ole huomanneet olevansa uudessa vuodessa, eivät ehkä uskallakaan huomata.

Kovin luottavainen en vielä ole uuden alkaneen vuoden suhteen, mutta toivon sen yllättävän positiivisesti asiassa jos toisessa. Yksi on kuitenkin varmaa, lankaa tulee mahtumaan tähänkin vuoteen. Hetken jo mietin huimaa uuden vuoden lupausta, joka olisi tarkoittanut ostolakkoa langoille, mutta en liiaksi viitsi itseäni kiusata. Jos kuitenkin lupaisin laihduttaa, niin siis sitä lankavarastoani. 

                     Positiivisesti yllättävää vuotta ja paljon herkkulankoja toivon sinunkin vuoteesi!

Ps. Taidan palata takaisin pienempään kuvakokoon, tai sitten jatkan edestakaisin soutamista, kuten nyt tämän postauksen kanssa. Muiden suurista kuvista pidän todella paljon, mutta omiani osaan katsella paremmin maltillisen kokoisina. Edit: ja vaihtoi takaisin isoon, koska keskitys ei toimi pienemmillä kuvilla suhteessa tekstiin ja nyt ei aika anna periksi suurempia ulkoasumuokkauksia.

My new year's resolution is to loose weight. Not my own though, but the weight of my yarn stash. For a short moment I thought about promising not to buy any yarn at all, but that would be too harsh. 

                    I 'm wishing you a year of happy surprises and lots of yammy yarn!

5 kommenttia:

outi kirjoitti...

Lankaisaa vuotta sinullekkin!

Lissu kirjoitti...

Lankaisaa vuotta täältäkin! Hieno kuva tuosta melogranasta!

annina kirjoitti...

Oikein hyvää Uutta Vuotta sinnekkin!

Täälläkin alkaa jo kevät ja kukat pyöriä mielessä, mutta jos nyt nauttisi ensiksi näistä lumisista päivistä, kun niitä on vihdoin saatu :)

sndra kirjoitti...

Tänään onnea on siemenkatalogi ja kerä ruohonvihreää lankaa, tammikuusta huolimatta. :) Onnellista tätä vuotta!

Merruli kirjoitti...

Kiitos uuden vuoden toivotuksista! Ehkä näillä pakkasilla pääsee kunnon talvitunnelmaan ja pian pitääkin laittaa ensimmäiset siemenet piilottaen multiin esikasvatettavaksi.