15.12.2010

Kylmän kaunista


Pakkasta kohta -24. Onneksi pukinkonttiin valmistuu hiljalleen säänmukaista lahjaa. Ilman lasten hoidostahakureissuja tuskin tulisi ulos lähdettyä. Mustarastas, jonka näimme maanantaina oli jälleen lämmittelemässä auringonlaskun valossa vakipaikallaan. Toivottavasti pakkanen ei käy liiaksi sen voimille.

5 kommenttia:

Maria kirjoitti...

Meilläkin käynyt mustarastas tuossa aidalla istumassa-nyt en ole muutamaan päivään nähnyt-pakkanen on kirpeä vaikka meri nyt jäässä.Tuntuu todella kolealta ja kostealta.hyvää loppuviikkoa ja hyviä hetkiä sinulle siihen.

Jonna kirjoitti...

Mustarastaat, meriharakat ja palokärjet on minusta aivan ihanan näköisiä lintuja. Ja korpit.

Marja kirjoitti...

Minä niin rakastan lintukuvia, tämäkin niin hieno.

Jacqui Dodds kirjoitti...

Beautiful photos of a cold landscape. -24 must feel really cold - here in England it is -12 at the moment so a bit warmer - but we think it is really cold!

Merruli kirjoitti...

Maria: Toivottavasti teidän mustarastas on selvinnyt pakkasista tai ymmärtänyt lähteä etelään.

Jonna: Meriharakoita ei täällä pahemmin lentele, mutta palokärkiä näkyy. Kottaraisia myös mielelläni näkisin...

Ilona: Linnut ja puut ovat ehdottomia luontorakkauksiani. Lintukuviin pitäisi kyllä usein olla kunnon teleobjektiivi käsillä. Silmä näkee hienon kohdan, mutta kamera ei yletä ja sekös turhauttaa.

Jacqui Dodds: I guess that our houses are more equipped to take -20 and more than the houses in Britain. I hope the weather doesn't get any colder for you. Well, perhaps this time you'll have a white Chritmas...