23.9.2010

Jotain, mutta paljon eiEi tämä nyt näytä muuksi muuttuvan, flunssasyksy tämä on. Jälleen työviikosta tuli  nysä, koska lapsi on kipeänä. Kun töihin lähtemisen ja itsensä kotoa riuhtaisemisen rytmi keskeytetään joka viikko, alkaa tuntua siltä, että viihtyisi kovin mielellään juuri täällä kotosalla. Äitiyslomaan on vielä aikaa ja kuitenkin pidän työstäni  hyvin paljon.  Minä vain tarvitsen viikkorytmini, joka kiidättää eteenpäin tutusta askelmasta seuraavaan, jotta pystyn täysin nauttimaan työnteosta. Nyt käy niin, että ylimääräisinä vapaapäivinä ideat lähtevät lentämään, mutta todellista aikaa niiden kiinni ottamiseen tai toteutukseen ei ole, ja siitä seuraa ärsyynnys.

Jotain on kuitenkin taas saatu puolivahingossa aikaankin. Löysin marraskuussa 2007 lapselle aloittamani neulepuseron, jonka nuorimmainen kiskaisi päällensä ja ilmoitti haluavansa. Koska riittävän pitkiin hihoihin ei lankaa olisi enää ollut, tein vain kauluksen ja puserosta tuli liivi.

Kotipäivien sivutuotteena on tullut tehtyä pari Japanin suuntaan kohdistunutta tilausta, jotka ovat kartuttaneet käsityökirja- ja askarteluteippikokoelmaani. Turhuuttahan nämä ovat, mutta sellaista turhuutta, josta en ihan heti luovu. Tämä tilaus on täältä ja mukana seurasi pari ilahduttavaa paperiyllätystä.

3 kommenttia:

Mirva kirjoitti...

Voi että on suloinen liivi! En varmaan itse saisi aikaan/osaisi, mutta mielelläni pukisin tuommoisen tyttöseni päälle.

Jotenkin en osaa ajatella, että kaikki kuluttaminen/ostaminen olisi turhuutta. Noista sinun ostoksista on varmasti kovasti iloa, ja käyttöönhän ne tulevat, joten itse en ainakaan tuommoisia ajattele ollenkaan turhina ostoksina!

Toivottavasti teillä parannutaan pian. Meilläkin tuntuu syksy olevan lapsen osalta jatkuvaa flunssailua, vaikka ensimmäinen vuosi säästyttiin sentään onneksi ilman sairastelua.

Valloittava valkoinen kirjoitti...

Todella kaunis liivi, voikun osaisin noin hyvin.

Ja multa on taas mennyt jotain ohi;)mutta en tiedä oletko aiemmin maininnut tai toisaalta en ole aina kerinnyt lukemaan täältä kaikkea mutta ONNITTELUT jos oikein ymmärsin tulevasta Äityisloman maininnasta.

ja todella upea on myös tuolla alempana oleva kynttilän alunen jossa on keltainen kynttilä.Onko suomesta saatavilla?

Parantumisia sinne ja rauhallista sunnuntaita!
Anu

Merruli kirjoitti...

Mimmi: tuossa on paksu lanka ja paksut puikot ja aika suoria kappaleita - kyllä sinultakin onnistuisi.
Niin usein tulee erilaisiin askartelutarvikkeisiin ja kirjasiin investoitua, etteivät ne turhuutta arvoasteikossani ole, mutta muuhunkin kait voisi ihminen rahansa käyttää. Mutta iloa, sitä ne tuovat ja yleensä pitkäksi aikaa.

Anu:Juu, oikein ymmärsit. Tammikuulla pitäisi perheen kasvaa, kiitos onnitteluista.
Tuo kynttilänalunen on kirpputorilta ja muistaakseni saksalaista keramiikkaa, löysin viime vuonna saman sarjan tarjoilulautasen kanssa.
Mukavaa alkanutta viikkoa!