27.2.2010

Bits of Yellow/Keltaisia läikähdyksiä


It seems that I'm some kind of a fashion victim, because the color of this spring seems to be yellow. 
I got my sewing machine back from "the doctors" and to test-drive it, I put together this little pouch. Unfortunately it's the last bit of this stripy yellow fabric. But the good news is the sewing machine is o.k again.

( The cards made by tue-tue, Liivia and Tiny Happy)

Taidan olla muotivirtausten uhri, koska tämän kevään suosikkivärikseni näyttäisi kohoavan keltainen.
Ompelukoneeni palasi tohtorilta ja testiajona surruttelin pienen pussukan. Valitettavasti tuota raidallista kangasihanuutta ei ole enempää. Onnellista kyllä, ompelukone tuntuisi jälleen toimivan kuten pitää.

9 kommenttia:

outi kirjoitti...

Siitäkö se johtuu, muotivirtauksesta - tuo keltaisen hiipiminen salakavalasti joka paikkaan? Lehdistä, kuvista ja kaikesta siitä? Nyt minäkin alan ymmärtää.. Pussukkasi on mainio. Ja keltainen näyttää NIIN hyvälle!

Mirva kirjoitti...

Minullakin keltainen on ollut ajankohtainen väri, sen trendikkyydestä en tiennytkään. Ihana tuo pussukka ensimmäisessä kuvassa, virtausten uhri lienen minäkin, sillä haluaisin kovasti tuollaisen! Piristäisi niin päivää kaivaa tuollaisesta jotakin -- en vielä tiedä mitä, mutta kuitenkin.

Lissu kirjoitti...

Tàmà kylmà ja luminen talvi ihan huutaa keltaista, siis aurinkoa tai edes sen korviketta. Iloista Kalevanlanpàivàn iltaa.

Kirjailijatar kirjoitti...

Minä en oikein osaa olla keltaisen kanssa, mutta ehkä opin. Olen muutenkin vähän huono väreissä, nautin niistä, mutten osaa käyttää niitä. Mutta pussukka on kaunis, tuo vuori on ihana.

tippi kirjoitti...

Näin kevään korvalla se alkaa minulla hiipiä. Verhot vaihdan kuhan kerkiän, ennen pääsiäistä kuitenkin.

Ollaankos sitä poikettu Lankaideassa lankaostoksilla? Minä poikkesin viikonvaihteessa Taikasormi-tapahtumassa ihan vain melkein pelkästään Lankakujetta ihmettelemässä, ja niinikään keltaiseen sukkalankaan ihastuin :)

tippi

Valloittava valkoinen kirjoitti...

voi miten ihana pussi! Tuo keltaienn on todella päässyt jostain ihmeen kautta minunkin makuun!ja arvaas kuka on kans tehny keltaisen pussukan!:)Täytyypäs laittaa kuvaa joku päivä.tykkään kuvista ja oi tuo lanka!

Hyvää uutta viikon alkua!
Anu

Juju kirjoitti...

No olipa hyviä uutisia, että kerrankin minullakin menossa samaan aikaan jokin värikausi kuin kaupoilla. Ei muuten, mutta siksi, että nyt sitä siis saa kaupoista. Ollapa joku muu väri kuin kauden värit hakusessa, niin ei löydy mistään. Kaupat myyvät solkenaan kaikki samoja värejä kaupasta toiseen. Luulisi, että jotain muistakin värejä kannattaisi suosia.

Aavistuksen omaisesti vihreällä taitetusta keltaisesta tykkään.

Sohvi kirjoitti...

Siinä on vain jotakin niin mahtavaa, kun löytää uuden lempivärin. Vähän kuin olisi ihastunut palavasti :). Itselläni tuo tämän kevään ykkönen on mintunvihreä, ja suorastaan korvat lepattavat kun sitä ajattelen, saati kun näen!

Hienoja muuten nuo leimaamasi tarrat.

Merruli kirjoitti...

Outi: Kyllä, salakavalasti on kohta toista vuotta lehdistä meille ruokittu keltaista ja nyt olen sitten langennut samaan ansaan.

Mimmi: En olisi uutta pussukkaa varsinaisesti tarvinnut minäkään, mutta keltaista tarvitsin ;o) Onneksi oli tuota kirpparikangasta vielä pikkupala jäljellä.

Lissu: Viime ja edellisvuonna tähän aikaan tankkasin oranssia, mutta nyt sitten tätä keltaista. Sinä oletkin tainnut päästä jo vuoristomajalle ihailemaan muutakin kuin lumenvalkoista?

Kirjailijatar: Pussukan vuorikangas on erityisihana myös siksi, että olen saanut sen Tiny Hapyn Melissalta joskus yllätyslahjana. Keltaista ei minultakaan paljoa löydy vaatteista -vielä, mutta hiljakseen opettelen.

Tippi: Juuri siellä tuli poikettua. Taikasormiin piti lähteä, mutta en sitten ehtinyt -ja varmaankin hyvä niin.

Anu: Keltaista siis on liikkeellä enemmänkin. En olisi kyllä jokunen vuosi sitten uskonut tästäkin väristä innostuvani. Muista esitellä pussukasi..pitääpi tulla katsomaan.

eilen tänään huomenna:Nyt luulisi juu kaupoista löytyvän keltaista muutenkin kuin lankana. Välillä keväät ovat vaateostoksille haasteellisia aikoja, kun itse pidän eniten syyssävyistä ja kevään pastelleista on haaste löytää sopivia sävyjä.

Sohvi: Uudet lempivärit avaa aivan uusia uria, niiden myötä havaitsee ympäristöstäänkin aivan eri asioita. Mintunvihreä onkin aika haasteellinen, siitä on todella herkullisia sävyjä, mutta sitten löytyy kyllä jokunen henkilökohtainen inhokkisävykin. Missähän menee turkoosin ja mintunvihreän välinen raja...?