27.4.2013

Hiljaisuus


Hiljaisuus laskeutui keittiöömme. Puhaltimien lämpö jäi vielä lattiaan. Huomaamattamme vielä huudamme keittiössä ja hämmästykseksemme kuulemme toisemme toisista huoneista. Tiskikurjuus jatkuu yhä jonkin aikaa, mutta tämä päivä ansaitsi suklaarusinat ja kardemummakakun.

The dryer ventilators were removed from the kitchen today. I adore the silence they left.

7 kommenttia:

Ina kirjoitti...

No ehdottomasti tommonen ansaitsee kakun ja suklaarusinat. Ja viela vaikka ihan kuplivaakin. Toivottavasti tiskipuolikin saadaan pian kuntoon. Aika ritari olet! Halit!

Mirva kirjoitti...

Voi miten ihanaa, että rauha laskeutui taloon! Tuo kulho on maailman suloisin.

Anna kirjoitti...

I really like the hat and the stylish babe in your previous post! did you knit it?

Kirjailijatar kirjoitti...

Hieno kuva. Meluunkin tottuu. Meillä on töissä ollut kattoremontti ja totuin meluun niin paljon, että nyt kun on hiljaisempaa, tuntuu tosi hiljaiselta.

Rva Pioni kirjoitti...

Mitä tuumaat haasteesta, johon en haasta,
kurkkaa blogiini.

Katja Vilhunen kirjoitti...

Hei, sinä neuleblogauksen harrastaja tai neuleblogausta harrastanut!

Haen neuleblogien/käsityöblogien pitäjiä sekä entisiä pitäjiä vastaamaan kyselyyn neule/käsityöblogien pitämisestä. Tein vastaavanlaisen kyselyn pro gradu –tutkielmaani varten vuonna 2008. Kyselyyn tuli vastauksia runsaasti ja lopullisen muotonsa tulokset saivat viime syksynä hyväksytyn lisensiaatintyön muodossa. Tämän jatkokyselyn tarkoituksena on saada aineisto väitöskirjaa varten. Toivottavasti sinulla on aikaa vastata kyselyyn.

Kysely on tarkoitettu henkilöille, jotka pitävät tai ovat pitäneet neule/käsityöblogia. Kyselyllä selvitetään blogien ja blogaamisen merkitystä käsitöiden tekemiseen sekä neuleblogien verkostoitumista ja yhteisöllisyyttä.

Kyselyyn vastaaminen vie noin 15-20 minuuttia ja vastanneiden kesken arvotaan kolme neuleaiheista pakettia. Kyselyyn voi vastata toukokuun loppuun asti. Olisitko ystävällinen ja kävisit tekemässä kyselyn oheisesta linkistä: https://elomake.uef.fi/lomakkeet/6504/lomake.html Jos linkki ei aukea klikkaamalla, kopioi se nettiselaimesi osoitekenttään ja paina Enteriä.

Jos sinulla on kysyttävää tutkimuksen suhteen voit lähettää minulle sähköpostia osoitteeseen kvilhune@student.uef.fi


Ystävällisin terveisin, Katja Vilhunen.

Merruli kirjoitti...

Ina:Kyllä toi tiskikone on ihana!

Mirva:Mielelläni sanoisin kulhoa lasten tekemäksi, mutta talon emäntä on sen omin pikku kätösin työpaikan savikerhossa vääntänyt ja kiittää siis kehuista.

Anna: Thanks a lot for your visit and message. Yes, I knit the hat.

Kirjailijatar: Totta, meluun turtuu ja tottuu. Kotona nautin mieluiten hiljaisuudesta työn vastapainoksi.

Rva Pioni: pitää tulla kurkkimaan, kun vihdoin koneelle ehdin, muutenkin kuin Helmeen.