15.7.2011

SinivetisetEivät oikein suosi ilmat tämän perheen uimakoululaisia. Tämän kesän koleimman viikon on mies rahdannut tyttöjä rantaan värjöttelemään, takaisin on tullut sinihuulisia haavanlehtiä.

Yhden kerran tänä kesänä ovat saaneet minut houkuteltua mukaan rannalle, tässä asiassa olen suorastaan alisuoriutuja. Näillä kylmän kalseilla keleillä ei sitten ole muutenkaan mitään mieltä rantaelämässä - siis minun mielestäni. Onneksi perheeseen kuuluu myös rantaleijona.

Siltä ainoalta rantaretkeltä tarttui mukaani pienen kollaasin kappaleet: pala puun kuorta ja jonkun irrottamat sinisiiven siivet. Niillä sitten hetken leikin.

This has been the coldest week of this summer and our older kids have had their swimming school just this week in open-water conditions. They have been blue lipped and shivering when coming back home. I have only been once to beach this summer. I really am not one to sit on sunshine and nor is the baby. From that trip I came home with a piece of wood bark and loose wings of a butterfly. Something to play with.

4 kommenttia:

virkattu lintu kirjoitti...

Voi, kukahan nuo siivet on irrottanut... Mutta kauniin kollaasin niistä teit! Onpa hienon värinen tuo puun kuori.

Mietin kanssa meidän nuorimmaiselle tuollaista rantauimakoulua, mutta ei ollut missään lähirannassa tarjolla. Täytyy yrittää syksyllä päästä uimahalli-uintikouluun. Mukavia uintihetkiä sinne :)

Maria kirjoitti...

Voi miten kaunis!!!Olet taituri.

Satu kirjoitti...

Ihania aarteita, kaunis, kaunis!! Koleus pois, hus!

Merruli kirjoitti...

virkattu lintu: Uskoisin, että siivet oli irrottanut jokin hyönteissyöjä. Jotenkin minulla on sellainen muistikuva,että esim. sudenkorento söisi perhoselta vain ruumiin. Tuskin kukaan ihminen olisi jättänyt siipiä hiekkaan lojumaan. Meillä kunta tarjoaa ilmaiset rantauimakoulut ja esikoinen polskii jo kolmatta kesää. Uimahallin etu on kyllä ehdottomasti olosuhteiden ennustettavuus.

Maria:Kiitos, aina vähän arkana laitan piirustuksia tänne, koska olen pöytälaatikkopiirtäjä.

Satu:Sinisiivet ovat niin kauniita perhosia, että olin oikeasti onnellinen pienestä löydöstäni, vaikka perhosen kohtalo harmittikin. Ja nythän se taas jo lämpeneekin.