9.6.2011Helle ei estä neulomasta, vaikka moni muu asia sitä saattaa hidastaa. Nuorimmaisella on tummanruskeat silmät, siksi puikoilla on ruskeaa merinovillaa. Tästä saadaan mekko ehkä jo loppukesäksi.

There are many things that can keep me busy and not knitting, but the hot weather isn't one of them. My youngest daughter has brown eyes and so the dress I'm knitting will be brown aswell.

6 kommenttia:

Mirva kirjoitti...

Tykkään jotenkin tuon yläkuvan viileydestä, ja mekon mallikin näyttää oikein hyvältä. Kunpa jaksaisin itsekin neuloa, vaikka ensin sen kesäneuleen ennen sitä syksyistä, mutta kuumuus vie voimat tehdä mitään muuta kuin lukea ja lorkkia vedessä.

Maria kirjoitti...

Suklaasilmä♥ saa kauniin mekon!

Ilona kirjoitti...

Suuri kiitos postista! Piristit päivääni todella. :)

himalainen kirjoitti...

Nyt alkaakin olla luonnossa jo niin paljon värejä, että päälle haluaa jotain maanvärejä, ruskea on ihana. Ja pienellä aivan ehdottoman ihana varmasti.

Valloittava valkoinen kirjoitti...

Oi mikä ihana mekko! Olet niin taitava tekemään!Väreistä pidän myös!

Hyvää viikonloppua!
Anu

Merruli kirjoitti...

Mirva: Tuossa helteessä viilentävät värit oli tervetulleita! Minulla oli aika pitkä neulepaussi, kyllä se into sinullakin taas palaa.

Maria: Toivottavasti saan mekon valmiiksi ennen kuin tyttö kasvaa koosta ulos.

himalainen:Ja vauvaikäinen vielä suostuu pukeutumaan ruskeaan toisin kuin isot siskonsa.

Valloittava valkoinen:vähän jännityksellä odotan tuleeko sopiva, kun en ole neuloessa niin tarkka mittojen kanssa. Hyvää viikonloppua myös sinulle!