2.1.2011

Vaihtui ja ei


Korvaläppälakki Moda 6/09 malli 38
Debbie Bliss Baby Cashmerino
2.5mm ja 3.0mm
Ensisukat, oma sävellys
3.0mm


Nalle nro 2, Henri the knitted bear
mysteerijämälanka (luulisin olevan myös Debbie Bliss)

Vuosi todistettavasti vaihtui ja oikein mukavissa, herkullisissa merkeissä vaihde menikin, mutta muuten ei suuria vaihtelun tuulia ole havaittavissa. Esikoisen kanssa on menossa taistelu omassa sängyssä nukkumisesta, neulehermoja kutkuttaa koko ajan houkuttelevasti ja on aika täyteläinen olo. 
Moni suosikkibloggaajani on katsellut ensin menneeseen vuoteen, mutta ilmeisesti minä olen ollut siinä määrin töistä väsynyt ja raskaudesta väsynyt, että saapi oikein miettiä, jotta muistaa mitä erityishetkiä viime vuoteen sisältyi. 2010 oli arkinen ja tasainen, mutta hyvä vuosi kuitenkin. Lapset sairastivat riittävästi, mutta suurilta kriiseiltä varjelluttiin. En kaipaa vuoristorataa, huimia seikkailuita ja saavutuksia tähän alkavaan vuoteenkaan. Tasainen on hyvä ja riittää minulle.

Uuden vuoden neuleet ovat olleet uuden vauvan neuleita ja muutenkin miniatyyrikokoa. Ensin tikkusin sittenkin vielä toisen nallen, jonka nuorimmainen omi itselleen. Tulokkaan neulesettiä täydensin korvaläppälakilla ja sukilla. Tumput ovat vielä puikoilla ja jännityksellä odotan riittääkö lanka, viimeiset grammat ovat käsillä. Pitkäpunttiset villahousut ja peitto vielä puuttuisi, mutta niitä ilmankin selvitään, jos ei aika, motivaatio, aika ja rahkeet riitä.

The year changed, but not that much the other things here around. I'm still feeling quite full with my pregnant belly and feeling very much compelled to knitting. As new year's knits I finished one more miniature teddy (my youngest one insisted for one) and an ear flap hat with matching socks for the baby. The mittens are still on my needles and the yarn is near to end, I hope I have enough of it.

7 kommenttia:

Rva Pioni kirjoitti...

Kyllä noihin miniatyyreihin kelpaa pukeutua. Nalletkin on somat. Ymmärrän hyvin tulevaa isosiskoa!

Satu kirjoitti...

Ihanuuksia! Onnellista eloa tähän vuoteen sinne teille!

Merja kirjoitti...

Suloiset neulomukset!

Maria kirjoitti...

Voi tuo nalle!!Haluaisin tilata (mä en siis osaa kutoa!) tuommoisen meidän pienelle kesän lapselle...jaksatko enää?Kutoa?
Kyselee maria

Merruli kirjoitti...

Rva Pioni:Jännittävä nähdä onko intuitioni tulokkaan koon suhteen ollut oikeassa, koska oikein mitään en ole neulonut suoraan ohjeesta. Aika hellyyttävä on tuo tuleva isosisko nalleineen, siitä tuli uninalle. Mieltä lämmittää kun omatekoinen kelpaa leikkeihin.

Maria: Eihän tuossa kauaa mene. Laitan piakkoin sähköpostia, niin sovitaan tarkemmin.

Lissu kirjoitti...

Olisikin ihme, jos et olisi vàsynyt! Kyllà se isompisiskokin pian tottuu uuteen tulokkaaseen ja sen mukanaan tuomiin uusiin jàrjestelyihin. Ja uusi perheenjàsen nauttii kaikista kutomuksistasi. Jànnittàvià aikoja elelette. Onnea vaan!

Merruli kirjoitti...

Lissu:Viime yönä totuteltiin uusiin järjestelyihin viiteen asti...ei ole kasvuhaasteet helppoja. Lanka muuten riitti niihin lapasiinkiin.