29.12.2010

Hunaja-Henri
Hunajanväristä pehmeää lankaa (Debbie Bliss Baby Cashmerino), kourallinen täytettä, pari tuntia nojatuolissa näpertäen ja niin saapui Hunaja-Henri odottelemaan pääsyä sairaalakassiin. Nallen ohje löytyi Ravelrystä ja on ensimmäinen neulepehmo, jonka olen tehnyt. Aika hauskaa väkertämistä, mutta ei sellaista johon sarjatyönä ryhtyisin. Osaset ompelin moninkerroin toisiinsa, koska en pidä ajatuksesta, että korva tai käsivarsi irtoaa vauvan suuhun. Vähän vielä epäilyttää alkaako neuleen raoista tursuilla vanua.

Tulokkaalle valmistui eilen myös villavaippahousut, etäisesti mukaillen Moda-lehden ohjetta. Kumpikin vanhemmista lapsistamme on kestovaippaillut ja sama on aie tälläkin kertaa. ImseVimse-kuoret, joita edelliset ovat etupäässä käyttäneet ovat vain jo menettäneet parhaan iskunsa. Sisävaippoja pitänee vielä ommella, koska hamppuimut eivät toimi yksinään villavaippahousuissa.

Yesterday I knitted for the baby a small bear, Henri the Honey, with a Ravelry pattern. It took a few hours, a small ball of Debbie Bliss Baby Cashmerino and some filling. This was my first knitted toy project and I quite liked the process of making it. I also finished a pair of diaper covers. We have used cloth diapers for both of our elder kids and this time around, I'm wishing to do the same.


5 kommenttia:

Maria kirjoitti...

Söpö nallukka!Ja kyllä vaan villavaippa vauva -ajat olivat meilläkin aikanaan(neljännen tyttären kummi kutoi aina ne -m' olen tumpelo mutta ihailen taitokkaasti:)).Suloisia tunnelmia sinulle♥

Ripsu kirjoitti...

Onpas Henri tosi hani! Ihana :)

virkattu lintu kirjoitti...

Kylläpä on söpö tuo Henri! Ihanat housutkin. Vauvalle onkin varmasti kiva neuloa... Itse en odotusaikoina vielä harrastanut käsitöitä niin innokkaasti kuin nykyään. Mutta onneksi on vielä aika pieniä nuo meidänkin lapset, ja heillekin voi tehdä jotain pientä ja nopeasti valmistuvaa.

Merruli kirjoitti...

Maria: Olen pessyt nyt aika monta koneellista vaippaharsoja odottelemaan, alkaa tuntua jo siltä, että täällä on pian vaippahousu talossa.

Ripsu: Ja Henri sai heti tosiaan seuraa. Oikeastaan aika addiktoiva ohje.

virkattu lintu:Vanhemmille lapsille olen lähinnä virkannut, mutta nyt on neulepuuha vienyt voiton. Nuorimmaiselle virkkaamani kotiintulopeitto on vieläkin tytön sängyssä. NÄitä pikkuneuleita tulee aika vauhdikkaasti ja pienistä lankamääristä.

Anonyymi kirjoitti...

Tosi söpö nalle!