25.11.2010
Nyt puikoilla itsekkäästi Punta Yarns Merisock ja Traveling woman. Kun inspiraatio iskee, lanka on ihanaa ja ohje joutuisa joutuvat joululahjaneuleet jonotuslistalle.
Kurpitsa on kuvassa vain siksi, että se on niin kaunis ja juuri oikean värinen. Olisiko kenelläkään ehdottaa hyvää kurpitsareseptiä?

Now knitting with Punta Yarns Merisock on Traveling woman. My other knits will have to wait, because I love the yarn and I love the pattern.
The only reason for the pumpkin in the picture is that it is so beautiful and has just the right color. Any ideas what I should make of it?

3 kommenttia:

Kirjailijatar kirjoitti...

Minulla ei ole yhtään kurpitsareseptiä, enkä tiedä neulomisestakaan mitään, mutta voin kertoa, kuinka kauan sitten, kun ostimme talon, sen kompostista kasvoi kaksi upeaa kurpitsaa. Tuli mieleen Tuhkimo. Se oli sen kerran vain ja se oli jotenkin satumaista, kun kurpitsa luikerteli kauas kompostista pitkin pihaa.

Jonna kirjoitti...

Minä tein aiemmin syksyllä sosekeittoa kurpitsasta ja siitä tuli hyvää. Muuta en osaa suositella.

Merruli kirjoitti...

Kirjailijatar: Kurpitsalla on mahdoton kasvuvoima ja upea kirjo eri lajikkeita, varsista ja lehdistä muodostuu äkkiä pieni viidakko.Todellakin satumainen kasvi.

Jonna:Sosekeittoa vähän suunnittelin. Toisaalta voisi kokeilla ameriikanmallista makeaa kurpitsapiirakkaakin, koska sellaista en ole koskaan tehnyt.