20.11.2010

Hamsteri
Saattaa olla, että joku kävi eilen ihan pikaisesti töiden jälkeen Käsityömessuilla. Eikä ehtinyt kiertämään edes koko paikkaa. Se joku ehti kyllä nähdä (ja ostaa) hirmuisen paljon houkuttelevia lankoja. Ehdottomasti parhain löytö oli kuitenkin tuo pohjalla oleva armeijan sarka. Siitä voisi tehdä vaikka mitä: joululiinoja, hatun, tohvelit...kun vain joku olisi huomannut ostaa kaksi palaa, nyt se ei tiedä uskaltaako siihen ainokaiseen palaan edes saksilla kajota.

A quick visit to the annual Crafts Fair and this year's lot from there. I especially like the grey wool felt. I'm already certain that I didn't buy enough of it.

13 kommenttia:

Rva Pioni kirjoitti...

No aikahan tosiaan ei riittänyt. Kävin unohtamassa työviikon samassa paikkaa. Ei muuta kuin sohvan nurkkaan ja puikot heilumaan lisää lämmikettä.

Mirva kirjoitti...

Ai onko semmoisetkin. Onneksi en tiennyt, ei oliskaan rahaa. Joku on kyllä tehnyt siellä mahtavia löytöjä!

outi kirjoitti...

Saattaa olla, että jollakulla oli aika kivaa. Joku toinenkin tahtois nuo kirjat. Ja langat. Helyjen päälle se ei niin perusta. Mukavaa viikonloppua!

Merja kirjoitti...

Kivoja juttuja. Ja tuo sarka tosiaan, siitähän tekisi vaikka mitä!

Jonna kirjoitti...

Minunkin oli tarkoitus olla siellä eilen, mutta monien sattumien summasta johtuen en ollutkaan. Ihania lankoja! Mistä saa tuota ihanaa vihreää? Ehtäs noita vasemmassa reunassa olevia? Kirjoittaisin toivelistaan :D

Merruli kirjoitti...

Rva Pioni: Tuore kerä lankaa ja lauantai-ilta on aika mainio yhdistelmä.

Mirva: Nuo messut on sellainen paikka, että rahaa menee väistämättä. Kotiäitivuosina selviydyin kyllä sieltä vähän maltillisemmin ostoksin, mutta lanka-addiktio ei ollut silloin vielä pahimmillaan.

outi:Luulisin uskaltavani ryhtyä kahteen sukkaan yhdellä pyöröllä tuon kirjan kanssa. Eilen jo aloittelin, mutta huomasin että 80cm puikko on vähän liian lyhyt eikä 100cm varastoistani löydy.Mukavaa viikonloppua sillekin suunnalle!

Merja: Löysin vasta yhden nettikaupan joka sarkaa myy ja hinta oli tuohon messuostokseen verrattuna tuplat.

Jonna:Harmi ettet päässyt!Vihreää Smooshya saa Lankakauppa Kujeesta, jolla huomasin olevan nettiputiikinkin ja siellä vähän harvinaisempia lankamerkkejä. Puntayarnsin syötävän ihanat sukkalangat ovat TitiTyyltä. Oranssinpunaisen laitoin jo kerälle ja kolmiohuivia pukkaa.

Lissu kirjoitti...

Joku on ollut paikalla, jonne tàmàkin hamsteri olisi halunnut. Tuota armeijan harmaata on minulla Keuruulla metritolkulla. Sità kun saa sikahalvalla Tikkakosken armeijan varikkokaupasta. Eikàs Tampereellakin ole jotain armeijaan viittaavaa? Muuten, tuo TitiTyyn kauppa sekoitetaan joskus minuun, mutta minulla ei sen kaupan kanssa ole mitààn tekemistà. Mità nyt joskus itsekin sorrun ostoksille. Olen os Tiainen ja siità syntyi lissu-titityy.

Kirjailijatar kirjoitti...

Taisi joku käväistä :) Tuo armeijan sarka näyttää juuri sellaiselta kankaalta, jossa minä viihtyisin.

Merruli kirjoitti...

Lissu: Taidat olla messujen aikaan useimmiten vuoristomajalla? Tiedänkin sitten keneen ottaa yhteyttä, kun sarkapätkä loppuu.Pitänee selvittää onko täällä mitään varikkokauppaa.

Kirjailijatar:Messuilla oli sarkakankaasta valmistettu pitkä naisten takki, olisi kelvannut sekin. Tuossa villakankaassa kaikki on kohdallaan, sopivan paksuista niin että on vielä taipuisaa, kaunis harmaa ja eleettömän pehmeä pinta.

Syysleimu kirjoitti...

Voi mitä ihania juttuja olet löytänyt! Harmittelin, etten päässyt tänä vuonna messuille, mutta ehkä ensi vuonna sitten taas. Kivat jutut ensimmäiessä kuvassa!

Merruli kirjoitti...

Syysleimu:Nuo messut on sekä ihanaa että kallista hupia. Korutarpeiden hankintaan se on kyllä oiva paikka, mutta niihin myös helposti uppoaa aivan liian iso osa budjettia. Ensi vuonna sitten tämänkin vuoden edestä!

Kultsin kämppä kirjoitti...

Messuilla tulin minunkin piipahdettua. Kumma kyllä, selvisin ihan vain muutaman ostoksen kanssa ovesta ulos!
Kauniita kuvia sinulla!

Merruli kirjoitti...

Kultsin kämppä: Hei, mukavaa kun jätit kommentin! Viisautta on ollut matkassa sinulla, kun selvisit muutamalla ostoksella.