21.11.2010

Alkoi jouluttaaLähdettiin kaupunkiin. Nähtiin jouluvalot, joulupukki, tonttuja, Katti Matikainen ja  jouluikkunoita.Saatiin kotiin tyytyväisiä lapsia.
Allhemp-langasta virkkailin jouluisen tiskirätin. Jouluun on noin kuukausi -se menee aina nopeammin kuin uskoisikaan. Niin muuten menee viikonloputkin.

The Christmas opening in the city near-by gave us happy kids to take back home. At home I crocheted a dish cloth for the holiday season. Christmas is only a month away - that goes quickly.

8 kommenttia:

Maria kirjoitti...

Joulun jollotus on mukava olotila♥

Jonna kirjoitti...

Minä neuloin muutama päivä sitten tiskirätin samasta langasta, vihreänä tosin. En ole vielä kyllä päätellyt langanpäitä.

violet kirjoitti...

Minulle tuli hyvä mieli tuosta "jouluttaa" sanasta ja siitÄ, ettÄ tunnistin paikkoja kuvistasi.

Liivia kirjoitti...

Aamulehdessä joku juuri narisi yleisönosastossa, että pukin parran alta näkyi oma tumma parta. Yritin tihrustaa, mutten huomaa...
Hieno kaara sillä on!

tippi kirjoitti...

Joulutiskirätti! Oiva idea! Siinäpä lahja mulle ;D Ei vaines. Minulla on lahjakortti LYS:iini, joten tämä suattaapi olla männöö listalle :)

tippi

Merruli kirjoitti...

Maria: Nyt uskalsi antaa jollotukselle jo luvan. Tänään tehtiin piparitaikinakin tunnelmaa tuomaan.

Jonna: Tuo on oiva lanka rätteihin. Yli vuoden vanha allhemp-rätti on vielä ihan hyvin kuosissaan, toki pesuista pehmennyt, mutta jopa väri on säilynyt. Tekisi mieli kokeilla pesukintaan tekemistä värjäämättömästä versioista.

violet:Pieni pala Manse-nostalgiaa.

Liivia:Onneksi pukilla on auto, ettei jokin amerikanmallinen härpäkelava. Kohtuu nuorenoloinen tuo pukki kyllä on, tummaa partaa en huomannut.

tippi: Olisi tuota lankaa tuossa vielä toiseen rättiin...Se kahvittelu pitäis sopia, ettei ehdi joulu väliin.

Lissu kirjoitti...

Jouluttaa minuakin. On vain nyt niin mellevà auringonpaiste pitkàstà aikaa, ettei tunnu oikein joululta. Mità tuo lanka oikein on? Nàyttàà rouhealta.

Merruli kirjoitti...

Lissu: No, hyvä että siellä vihdoin paistaa aurinko vesisateen sijaan. Lanka on hamppulankaa, aivan ehdotonta tiskirätteihin ja rouhea on juuri oikea sana.