28.9.2010

Alavilla mailla hallan vaara
Hallaa on ilmassa ja lähellä nollaa käytiin jo viime yönä, mutta vielä sain pelastettua malvoja ja dahlian sisälle maljakkoon. Varpaat tuntevat sen myös- ilma on kylmennyt. Mutta onneksi apukin on lähellä eli lempituolini vieressä lankakorissa. Kevään keltainen sukkalanka muuttui syksynkeltaiseksi ja nyt on jalassa uudet pitsivetimet. Lankana Lorna's laces, puikot pikkuruisilta tuntuvat 2.25mm ja ohje Favorite Socks-kirjasta, Waving Lace Sock. Saapi nähdä, kuinka tämä ohuenlainen sukkalanka kestää kulutustani. Omaan ilmeisen luisevat, kuivat tai muuten vain kuluttavat jalkapohjat, koska kaikki viime vuoden sukat alkavat jo kuultaa päkiän alta tai varpaista läpi. No, ei tuo uusin sukkalankahankintakaan kovin paksua ole. Vakiopuotiini oli näet tullut Cascade Yarns valikoimiin ja jälleen tarttui mukaan sukkalankaa.The night frosts are here and my feet can feel it too. Luckilly the remedy is as near as in my yarn basket. The sock yarn intended for spring turned into new autumn socks. The Lorna's laces yarn, 2.25mm needles and the famous Waving Lace Sock pattern from Favorite Socks book were the recipe for these socks. The only thing I'm worried about is that how long will this yarn take the tear and wear of my feet. Well, the next yarn for socks isn't that bulky either i.e. sock yarn from Cascade Yarns.

10 kommenttia:

Kirjailijatar kirjoitti...

Onpa kauniit sukat. Ja minusta jotenkin niin kesäiset vaikka onkin kaiketi syksyiset. On kuin kulkisi aurinko jaloissa, kun pistää nuo jalkaan.

Altocumulus kirjoitti...

Kauniit sukat!
Juuri lauantaina ostin tuota samaa Heritage-lankaa samoissa väreissä, aivan ihana kiilto siinä on.

Ilse kirjoitti...

Ah mitkä ihanat.

Ja tuolla aiempana: se liivi, se sade, ne tammet. Meillä niitä tuli tapettiin. :)

hillanen kirjoitti...

Voi kun kauniit sukat. :) Miun blogissa on siulle tunnustus :)

Merruli kirjoitti...

Kirjailijatar: Oi, kiitos! Tuo väri on niin ihana, todellakin aurinko varpaissa.

Altocumulus: Kiitos! Täällä arvon, mitä mallia aloittaisin tuosta Heritage-langasta, se vaikuttaa erittäin lupaavalta. Pitäisi kait neuloa jo jotain joululahjojakin, mutta mieli tekee vain lisää sukkia itselle. Taidan olla aika itsekäs neuloja.

Ilse:Minä huokailin teidän tapetin perään. Se on sitten kaunis, tammen ja kirjahyllyn viisaus vierekkäin.

hillanen:Kiitos tuplasti. Otan mielelläni tunnustuksen vastaan -yritän piakkoin keksiä ne seitsemän asiaa.

outi kirjoitti...

Jaha. Meillä taitaa olla samaa lankaa samassa sävyssä. Tiedä vaikka voisimme joskus vertailla tuotoksia.:)

Bohemian girl kirjoitti...

Nice socks, I admire them. And nice yarn too.

Merruli kirjoitti...

Outi: Vähän samaa tiirailin upeasta sukkalankavarannostasi. Minä vähän luulen, että tulen jäämään vielä sukkatuotannossa jälkeen, kunhan vauhtiin pääset.

Bohemian girl:Thank you! I'd like to get on knitting with that new yarn, but I have too many unfinished projects at the moment, it will have to wait just a bit more.

Ravenhill kirjoitti...

What gorgeous handmade socks with such a happy color!
emily xo

Merruli kirjoitti...

Ravenhill: Yellow makes every day a bit brighter. Thank you Emily for popping by!