27.9.2010
Täällä taas, kotona kipeän kanssa. Näinhän se viikko nykyään aina alkaa. Viikonloppuna olimme isovanhemilla ja minulla oli aikaa neuloa puolikas Oscilloscope-huivia viimeisimmästä Knitscene-lehdestä. Lankavalinta, Zara Plus, on hieman liian paksu tähän huiviin, mutta tuleepahan lämmin. Ja näin paksusta langasta huivi tulee pikavauhtia.
Eilen illalla pyörittelin syksyvaatteisiin sopivia korvakoruja melkein liukuhihnalta. Korujen hinnaksi tuli noin 5 euroa, koska suurin osa käyttämistäni taustoista on vanhoja. Periaatteessa teen vain uusia korvakorujen alaosia ja vaihdan sopivan värisen alaosan hyväksihavaittuun korvakorulenkkiin. Kauniita, hopeisia korvakorulenkkejä ei löydy kovin helpolla ja niiden hinnat nostavat omatekoisten korujen hintaa. Erityisen iloinen olen vihreistä marmorihelmistä, jotka ovat miltei tismalleen samaa sävyä kuin jokin aika sitten valmistunut Minttumaari-huivi.
A bit of weekend crafts: I knitted half of an oscilloscope-scarf from the latest Knitscene. The yarn, I chose, is a bit too bulky for this project, but at least it makes it a fast knit and superwarm. My autumn outfits need naturally new earrings and the best and the most affordable way is to make them myself. I got a bit carried away yesterday evening and made four pairs of earrings, my favorite are the green ones.

4 kommenttia:

virkattu lintu kirjoitti...

Ihania juttuja olet tehnyt! Punainen liivi on kiva, ja huivi myös.

Hyvä idea tuo korujen vaihtosysteemi, itsekin voisin hyödyntää.

Pikaista paranemista sinne! Toipilaita on riittänyt meilläkin. Pikkusiskon sitkeä silmätulehdus on vihdoin häipymässä, mutta tänään huomasin sen siirtyneen isoveljelle... Pöpöjä tuntuu nyt olevan liikkeellä.

Mimmi kirjoitti...

Voi että on taas kauniita käsitöitä! Tuo vihreän sävy tuossa huivissa on aivan ihana, tuon väristä lankaa olen koittanut etsiä, mutta semmoista ohutta ja rosoista.

Toivottavasti teillä parannutaan. Piristystä sairasteluarkeen (toivottavasti) löytyisi sinulle minun blogista, käypäs kurkkaamassa! :)

Merruli kirjoitti...

virkattu lintu: Kiitos, etenkin tuo punainen liivi oli hauska tehdä, kun kaikki työ oli oikeastaan tehty jo kolme vuotta sitten ;o)

Noita ylemmän kuvan pisarakoukkuja minulla on vain tuo kaksi paria, mutta koska koukun korulenkki on avoin, on samoihin koukkuihin ainakin kolmet vaihto-osat.Suosittelen kokeilemaan.

Voi ei, silmätulehdukset on kaikinpuolin ikäviä ja sitkeitä. Paranemisia siis teillekin.

Mimmi: Kiitos, tottakai mieltä lämmittää ja ilahduttaa tunnustuksen saanti. Yritän löytää vaikka viikonlopulla aikaa miettiä niitä seitsemää, jotta voisin välillä kirjoittaa muuutakin kuin tätä tuote- ja tautiraporttia.

KÄyhän katsomassa Cafe Europan tienoilla Lankaideassa, jos siellä olisi samaa sävyä lankaa oikeassa koostumuksessa ja huomasin myös Taito-shopin ikkunassa kauniita vihreitä bukleelankoja, niissä ainakin olisi rosoa.

Mimmi kirjoitti...

Kiitos lankakauppavinkeistä, lauantaina olisi tarkoitus suunnistaa kaupungille oikein rahan kanssa, eli suuntaamme myös noihin! :)