6.1.2010

Sukat päivässä/ One day socks


 
 
Pattern: Basic socks by me
Yarn:Mirasol Hacho ,shade 333
62g 
Needle: 3.5mm dpn
Size: 31


Tyttö oli todellisessa villasukkien tarpeessa, joten oli korkea aika neuloa hänelle ne. Tänään oli todellakin korkea aika ryhtyä toimeen, koska huomenna kutsuvat taas työt. Nämä ovat ensimmäiset sukat, jotka olen neulonut alusta loppuun yhden päivän aikana. Aloin jo todella tottua pitkiin aamu-uniin ja vapaasti käytettävissä olevaan aikaan.


My girl was in serious need of wollen socks, so that is what I made today. I think this is the first pair of socks ever, which I have finished in one day. One day is what I had, because tomorrow it's work again. I almost got too used to mornings of long sleep and of time for anything I wish.

7 kommenttia:

Lissu kirjoitti...

Sukat per pàivà. Hienoa! Hyvià hetkià tòiden parissa. Kaksi pàivàà ja taas vapaata. Sukkashow jatkuu??? Minà se vain jatkan ilta/yòlukemisia ja aamukòllòttelyjà.

Valloittava valkoinen kirjoitti...

Oi oot nopea!Mä en sais aikaseksi päivässä!No jos lapset ois hoidos mut en siltikää kun en ole sukkia ikinä tehny jos ei ylä asteella tehtyjä lasketa:)!
Anu

violet kirjoitti...

Hyvä, sä ehdit!
Kyllä ne päivässä saa jos ei ihan kauheesti ole muuta....

Niina kirjoitti...

Meil on kanssa tommonen Peppi! Se on veikeä. Käsityöt -mitä ne on? Nyyh, en ehdi tekemään mitään muuta kuin paimentamaan laumaani.

tiuku kirjoitti...

ah ahkeruutta!
:-)

The Fairy Glade kirjoitti...

Socks in one day, how amazing is that. I really must have a go at making a pair one of these days. Dev x

Merruli kirjoitti...

Lissu:Kiitos, alkavat ne työtkin jo taas alkukankeuden jälkeen sujua. Nuorempi tytöistä haluaisi nyt myös sukat, mutta en ole vielä aloittanut.

Valloittava valkoinen: Tämän sukkaparin mahdollisti mies, joka taisi kantaa päävastuun tuon päivän sujumisesta.

Violet: Aika äärirajoilla mentiin, että päivässä ehdin, ainakin jos niskoiltani kysytään -tai mieheltä.Hieman kyllä mietittää, että mistä johtuu se, että aikuisten sukkiin tuhraantuu aina kuukausia.

Niina: Taitaa Lotta olla niin ehtivässä iässä, että saat olla neidin perässä koko ajan. Toisaalta neuloa voi onneksi kätevästi kun odottelee lapsia iltapalalta tai vahtii että nukahtavat. Ompeleen en repeä enää ollenkaan...

Tiuku: Hei mukavaa, kun piipahdit kommentin kera. Jaksamista kiireisiin!

Dev: Well, I'm amazed by the afghan you finished, something I can only dream of completing. I sure hope you have enough of woollies to get you through the exceptional British winter.