11.1.2010

Wonderland/IhmemaaI can not remember when the winter has been as beautiful as it is now. Today even the temperature was very pleasing. In the daytime even the sky has been white, but when the evening comes all is pink for a while, then blue before the darkness falls. Suddenly I have started to miss a pair of skies. I want to see it all!
En muista, koska talvi olisi ollut näin kaunis. Tänään lämpötilakin oli jo miellyttävän puolella. Päiväsaikaan ilman auringonpaistetta kaikki, taivas mukaanlukien, on ollut valkoista. Illan tullen on saanut seurata maiseman muuttumista punertavien, sinipunaisten ja lopulta huumaavan sinisten sävyjen kautta yön pimeyteen. Yhtäkkiä olen alkanut kaipaamaan suksia, jotta pääsisin nauttimaan talvesta vieläkin paremmin.15 kommenttia:

Valloittava valkoinen kirjoitti...

Niin huomasin minäkin tänään ihanat maisemat kun kuskailin lapsia!
Ah ja voi lapsena hiihdin tosi paljon varsinkin mummuni kanssa metsissä oikeen kunnon lenkkejä 10-15km!Nyt en ole kymmeneen vuoteen hiihtänyt lainkaan!Niin monesta asiasta sanon että täytyisi...Hyvä jos saat lähdettyä hiihtämään!

Anu

Ravenhill kirjoitti...

Yes, it is a particularly lovely winter this year isn't it? Here too in Norway the entire Christmas it looked like a post card! Your photos are just stunning. Enjoy the season!

Lissu kirjoitti...

Samaa mieltà tàstà talven kauneudesta! Lapsena tykkàsin hiihtàà, mutta kun koulussa minulla oli liikuntaa 9 tuntia (aamulla ja pàivàn pààtteeksi), eikà vàlitunnin aikaan suihkuun ehtinyt, alkoi homma tympià. Nyt en ole moneen vuoteen suksille noussut. Mutta jospas nàille lumille... Toisaalta, 3.3. Finnairin siivin saapasmaan kotiin. Siellà ei hiihdellà, vaan nuuskitaan mimosan tuoksuja.

paperisydän kirjoitti...

On tosiaan harvinaisen kaunis talvi.
Hiihtämistä voisikin olla kiva kokeilla, pitkästä pitkästä aikaa... Lapset saivat juuri ensimmäiset suksensa, ja hyvin luisti heti :)

Mimmi kirjoitti...

Tämä talvi on tosiaan ollut kaunis, ja hienosti se on kuvissasi vangittuna. Nuo taivaan värit ovat pitäneet minuakin vallassaan, kuvakansiot täynnä pinkkiä, sinistä ja valkoista.

Annika - Vaahteramäen lapset kirjoitti...

Nämä edelliset päivät ovat olleet kuin satukirjasta! Yritän kovasti nauttia niistä, sillä ensi talvesta ei tiedä. Voi tulla vesikelit koko talveksi. Kauniita kuvia!

Matroskin kirjoitti...

Lumi on ihanaa, siihen ei kyllästy.

heidi kirjoitti...

miten ihania kuvia! Puut ovat ihanasti kuurassa jo neljättä päivää myös Helsingissä. Ja lunta riittää. Toisena talevnani täällä ihmettelen - onko täälläkin ihan oikeasti hiihtokausi?

Liivia kirjoitti...

Ihmemaa tosiaan, taikatalvi ja kaikkea. Nyt on hyvä ottaa talvikuvia jemmaan tulevia vuosia ajatelleen.

Julie kirjoitti...

What magical photos! ...especially to us sweltering in the tropical humidity!

Mary-Laure kirjoitti...

These winter pics are just breathtaking... Such white beauty... Like a dream.

Riikka kirjoitti...

upeita sinisiä!

The Fairy Glade kirjoitti...

Truly beautiful, I love the snow. dev x

Piia kirjoitti...

Oikea kunnon talvi onkin ja juuri tajusin, etten ole sanonut olisipa kesä ainankaan vielä, yleensä hoen sitä joka talvi.

Merruli kirjoitti...

Anu: vielä en ole saanut suksia hankittua, joten hiihtäminen odottaa ja minä odotan sitä!

Emily:I think this winter is an easy one to enjoy and the beautiful scenery makes it even easier.Joyful winter to you!

Lissu:Huh, mikä liikuntatuntimäärä. Ei ihme ettei hiihdätytä. Maaliskuu onkin hyvä aika lähteä suoraan kevääseen ja hypätä rapa-ajan yli.

Paperisydän: Meillä myös lapset innoissaan hiihtämisestä, vaikka vanhemmilta puuttuu sukset. Vielä minä ne sukset ostan...

Mimmi:Ihanaa, että talvessa on tänä vuonna värejä. Pari viime vuotta talvi on ollut lähinnä harmaa.

Annika:Suurinpiirtein muistoiksi näitäkin kuvia nappailin, kun ei todellakaan tiedä kauanko saa nauttia tälläisistä lumitalvista.

Matroskin: Tänä vuonna on lunta tainnut riittää Helsinkiin asti. Ainakin Tampereella on ihan keskustassakin kaunista, mikä on kyllä nykyään poikkeus.

Heidi: Matroskinille juuri sepustinkin tuossa yllä siitä, kuinka hienoa on, että kaupungeissakin on tänä vuonna talvi. Kyllä tälläistä talvea jopa jaksaa.

Liivia:Onpahan lapsille kuvia todisteeksi siitä, että lunta on ollut heidänkin lapsuudessaan.

Julie:It is so hard to understand that you are heading the mid-summer at the moment.

Mary-Laure: Thank you so much! This winter has been truly magically beautiful in here.

Riikka:Siniset hetket näyttää lumen kanssa tavallistakin sinisemmiltä.

Dev:This is the kind of winter I like. Lots of snow and ice and beauty.

Piia: Aivan totta! En ole minäkään vielä unelmoinut edes keväästä saatikka kesästä. Näin talvi ei tunnu niin hillittömän pitkältä kuin kuratalvina.