12.8.2009

Butterflies/Perhosia
It was on the news that there are exceptional amounts of butterflies in some parts of Finland at the moment. I'm sure other kinds of butterflies were on the air for all those first graders who started the school today. I wish for those little ones the best of teachers, friends and experiences at the school. I hope they grow to love going to school and learning new things.

Uutisista sai lukea, että osissa Suomea on liikkeellä poikkeuksellisen paljon perhosia, etenkin tuota alakuvan ohdakeperhosta (yllä nokkosperhonen). Toisenlaisia perhosia oli varmasti havaittavissa kaikkien niiden pienten kohdalla, jotka aloittivat tänään koulutiensä ensimmäisen luokan. Toivon heistä jokaiselle parhaita opettajia, ystäviä ja oppimiskokemuksia. Toivon, että he voisivat oppia pitämään koulunkäynnistä ja uusien asioiden oppimisesta.

5 kommenttia:

Lissu kirjoitti...

Totta, perhosia on enemmän kuin vuosiin. Mutta pääskysiä en ole Keuruulla nähnyt, eikä itikat pahemmin ole metsässä häirinneet. Miksiköhän?

Samoin toivon kaikille opintiellä oleville, lapsille ja aikuisille mukavia päiviä, kuukausia - koko kouluvuotta.

Satu kirjoitti...

Ne ensimmäiset vuodet koulussa ovat niin tärkeitä jatkolle. Minulla äitinä hurjan hyviä kokemuksia lasteni koulumaailmasta, opettajista, opetuksesta...Itsekin viihdyin koulussa. Todellakin kaikille, pienille ja isommillekin koululaisille innostavaa kouluvuotta!

Ja perhosia on. Kaunista! Ihanat kuvat tuossa alemmassakin postauksessa! Työniloa sinulle!

HIIRIEMO kirjoitti...

Meille perhoset saapuivat vasta elokuussa. Olin suunnitellut kuvaavani perhosia koko kesän, nyt haave siirtyy seuraavalle kesälle!

Perhosia on ollut vatsassa varmasti monella pienellä ja vähän suuremmallakin koululaisella tällä viikolla. Suojelusenkeleitä heille kaikille!

Outi kirjoitti...

Toiveeseesi on helppo yhtyä.

Merruli kirjoitti...

Lissu:Täällä on ollut perhosten lisäksi myös hyttysiä ja pääskysiä. Olisiko täällä pääskysille vielä enemmän maatiloja tarjolla ja itikoille lätäköitä?

Satu: Kiitos työnilon toivotuksista! Kun oppilaat tulivat alkoi työniloakin taas löytyä.

Hiiriemo:Keskikesä on siitä kumma aika, ettei perhosia paljoa lentele. Nyt on todella hyvät apajat.