13.8.2009

Stamping again/leimasimet esiin
After a little break on the stamping front I found my inspiration again. The main reason was this little Etsy-shop, which sold me some bigger rubber blocks for carving. This kind of material I haven't been able to find in Finland. It is basically eraser rubber, but in bigger form. Rin from Cute Craft Etsy-shop was very fast in delivering my purchase. If she hasn't got the carving rubber in her shop at the moment, you can ask her to make a special listing for you. This is a fun material to work with.

Leimailuinto löytyi yllättäen tauon jälkeen. Pääsyy on siinä, että löysin Etsystä myyjän, jolla oli kaipaamaani kaiverrusmateriaalia myynnissä. Materiaali on kuin pyyhekumia, mutta vain paljon suurempaa. Rin Cute Craft Etsy-kaupasta toimitti tilaukseni todella nopeasti ja palvelu oli muutenkin ystävällistä. Jos harkitset tilaamista, mutta kaiverrusmateriaalia ei ole listattuna, hän järjestää sinulle erikoislistauksen ja hankkii tarvitsemasi. Tätä on ilo kaiverrella leimasimiksi.


11 kommenttia:

The Fairy Glade kirjoitti...

Haven't tried stamping yet, another thing to add to my list of things to do perhaps! Also admiring your beautiful beret/hat and with autumn not far away now, planning ahead is such a good idea. Dev x

Syysleimu kirjoitti...

Hienot! Minun on myös tehnyt mieleni tehdä noita jo pitkän aikaa, ja kuvasi saivat taas innostukseni nousemaan! Täytyykin tutkailla tuota myyjää, tuntuu tuo materiaali kyllä mukavalta.

Ilona kirjoitti...

Hieno malli sinulla!

Tuo leimailu kuulostaa niin kiehtovalta, jotenkin ihanan yksikertaiselta. Sitä vain vähän kaivertaa, laittaa väriä ja alkaa läiskiä paperille ja saa aikaan vaikka mitä hienoa.

Satu kirjoitti...

ooh, suloinen! Tuo onkin varmasti mukavaa puuhaa...heräsi mielenkiinto...

Piia kirjoitti...

Minunkin mielenkiintoni heräsi. Onko vaikeaa?

Liivia kirjoitti...

Hyvin onnistui freesiasi.
Tahdon kokeilla myös.

violet kirjoitti...

On kyllä varmaan kiva noita tehdä. Ihan näen itseni kaiverrushommassa.

Sohvi kirjoitti...

Upea tuo kaivertamasi freesia. Ovat muutenkin kukkina todella ihania.

Leiman kaivertaminen näytti kyllä hauskalta!

Bohemian girl kirjoitti...

It is very nice! Have you tried linocut? It is probably harder to cut into a linoleum but you can make ten sharp prints out of one "matrix". I dont know how about in Finland but here there is always a piece of old linoleum laying around. Artificial linoleum though, not the nice old one.

Paperisydän kirjoitti...

Hienolta näyttää!

Leimojen kanssa on kyllä mukavaa puuhailla, mutta jotenkin nyt jäänyt minulta sekin... Kaikenlaista kiinnostavaa puuhaa olisi paljon, mutta aikaa niin vähän. Mutta varmaan jossain vaiheessa taas iskee kova leimailuinnostus :)

Merruli kirjoitti...

Dev: Oh go ahead and try this out, too. I'm such a slow knitter that I really have to start well before the season.

Kiitos kaikki mukavista leimakommenteista!

Syysleimu: Tavallisilla pyyhekumeilla pääsee alkuun, mutta mielestäni vähän isompaa pintaa on helpompi kaivertaa.

Ilona: Yllättävän nopeaakin leimailu on.Kaivertamiseen menee ehkä vartti ja siitä homma senkun nopeutuu.

Satu: Kokeilemaan vaan, kuten yllä sanoin pyyhekumeihin voi kokeilla onneaan ensin.

Piia: Liikkeelle voi lähteä helpommin leikattavista muodoista, itse leikattu monikulmiokin näyttää leimana yllättävän mukavalta. Aluksi riittää "kirurginveitsi", iso pyyhekumi ja leimasintyyny.

Liivia:Kokeile ihmeessä ei ole vaikeaa ei.

Violet: Kaivertamaan vaan, sieltä luulisi löytyvän sopivaa materiaalia, ainakin suurempia pyyhekumeja kuin täältä.

Sohvi: Kiitos. Freesia oli omasta kukkapenkistä. Pari pelastin sateilta sisään, oli siis tekosyy saada poimia.

Bohemian girl:Thanks! Yes, I have made a few lino-cuts, but my hands don't like the carving of the hard linoleum, even though I like the effect of lino-prints.

Paperisydän: Kiitos! Aaltoina menevät nämä innostukset ja tuntuu monesti innostus hetkellisesti nousevan uusien työvälineiden myötä.