3.10.2013

Enemmän untaArki haukkaa suuria paloja, minä järsin sitä pienempiin palasiin. Tarpeellinen tunti enemmän unta jättää blogin hunningolle. Syyskuu sujahti johonkin.

5 kommenttia:

Satu kirjoitti...

Kuulostaa tutlta. Silti väsynyt kuin mikä! Hyvää lokakuuta sinulle!

Maria kirjoitti...

Talviuniaika on lähellä miettii täälläkin yksi toinen mamma...
Paljon iloa lokakuuhun sinulle Merruli

Valloittava valkoinen kirjoitti...

Voi kuulostaa niin tutulta, olen nyt viimeiset pari viikkoa oikein kunnolla yrittänyt satsata nukkumiseen jotta jaksaisi arjen eli siis yritän nukkua sen 7-8 tuntia kun huomasin että 5-6 ei hyvä tule. Silti se nuutuneisuus pukkaa eli kai sen syksyä.
Hyvää viikonloppua sinulle!
T.Anu

coco kirjoitti...

that fabric looks lovely with sunflower and a candle on your table. i have forgotton to light the candle for a while now. it's nice to be reminded sweet thing.

Merruli kirjoitti...

Satu: Kyllä me tämä lokakuu selätetään! Iloa ja valoa syksyarkeen.

Maria: Paljon iloa sinullekin. Mietin tänään, että pitäisiköhän aloittaa jouluuntuminen Mamman uunin pipareista.

Valloittava valkoinen: Se on kyllä kumma. Kesällä jaksaa vaikka mitä 5 tunnin yöunilla, nyt ei meinaa mikään riittää. Voimaa ja puhtia sinulle loka-arkeen!

Coco: Dear Coco, that fabric you send me is such a joy to put on the table. I have also used the other fabric from you, the one with black dots as a table runner. The first frost took away my sunflowers so there is even more need for the beauty of the candles now. I hope the latest typhoon didn't hit you hard, but I'm sure you had some candles burning through those rainy days.