15.4.2012

Kittana 

 A Cute Summer Top by Pickles
Yarn: Schachenmayr Nomotta Cotton Linen, color 00037
80 grams
Needles: 3.25mm and 3.5mm circular


Kesätoppi olisi valmis. Kiva, mutta kittana eli pieni siitä tuli. Toki tyttö on ikäänsä nähden pieni, äidin neulekäsiala suhteellisen löyhä ja lanka täysin eri kuin ohjeessa, joten siihen nähden lopputulos on miltei onnistunut, varsinkin kun en taaskaan vaivautunut neulomaan mallitilkkua. Schachenmayr nomottan Cotton Linen-lankaa neuloo ilokseen, nyt sitten toivon että lanka  vielä venyisi käytössä ja kasteltuna. Lankaa olisi vielä jäljellä isompaan versioon, mutta tasapuolisuuden vuoksi pitäisi varmaan välillä neuloa jotain isoille siskoille.

The Cute Summer Top by Pickles is ready. I like it, but it's a bit too small. Perhaps I really should start checking my gauge. Not the first time to say this.

3 kommenttia:

Ina kirjoitti...

Onpa sopo vaikka onkin kittana. No, onpahan toisella nyt kesatopin sijaan kevattoppi. :) Toppi on tosi kaunis!

Olina kirjoitti...

Kaunis malli topilla, ja ihana väri!:)

Merruli kirjoitti...

Ina: Vielä kun olisi kevätilmat jolloin käyttää tuota. Ei sinne ainakaan alle mitään voi tunkea. Mutta tykkään kyllä kovasti tuosta.

Olina:Nopea ja helppo malli. Tuo väri ei ole yhtään ominta värimaailmaani, mutta sopii meidän suklaasilmälle. Sitä oli yllättävän hauska neuloa kaikkien omien murrettujen sävyjeni jälkeen.