8.9.2011

Arki-ihmetys
Ei kotiarki kyllä mitään hidasta ole, ei meillä ainakaan, vaikka kuinka toivoisin. Kuten joka syksy yritän löytää päivästä hetkiä jolloin neuloa alpakkapipo. Ihan varma en ole, missä välissä saisin tämän pipon, oranssiruskean raitahuivin, suunnitellut lapaset, keskimmäisen neuleliivin, nuorimmaisen sukat ja kaikki muut aloitetut tai suunnitellut neulottua. Vielä en ole tavoittanut sellaista arkirytmiä, joka sallisi hitaita hetkiä, unelmointia teekupposen kanssa tai käsitöitä, kaikki postin tuomat lehdetkin ovat kesken. Liikkeelle lähtenyt vauva, keksimmäisen kerhopäivät, koululaisen hakuretket ja koko ajan perässä laahaavat kotityöt saavat minut ihmettelemään, onko organisointikyvylleni tapahtunut jotain kummallista. Syksyn suurin tavoite on siis päästä niskan päälle arjesta. Kyllä minä sen vielä selätän ja sitten kun niin käy, minä neulon!

Alpaca on the needles is becoming a hat, like every autumn. I have (again) too many unfinished or planned knitting projects, but seemingly no time to knit. My main goal for this autumn is to find the kind of a pace that leaves time also for knitting or dreaming. So far, I haven't succeeded.

5 kommenttia:

Kati kirjoitti...

Oikeasti helpottaa lukea, että muuallakin on vaikeuksia arjen organisoinnissa. Ajoittain kun tuntu siltä, että "kaikilla muilla" asiat menevät ihan tuosta vaan ja minä olen ainoa surkimus, joka ei vain saa aikaa kuriin ja järjestykseen...

Eli tsemppiä arjen niskan päälle kiipeämiseen ja kutomisajan löytämiseen.

Satu kirjoitti...

Yhdyn Katin sanoihin, kiitos, että jaat tuskan :) samaa täällä, vaikka vähän erilaisen sisällön kera. Kyllä me vielä voitetaan.

coco kirjoitti...

i've been watnted to start knitting too but not in a mood yet for some reason. I guess when it's get little more cooler, i might start as knitting time is the most relaxing, cozy time.
what are you making with this autumn orange color? it is very warm nice color.

outi kirjoitti...

Minulla hymyilyttää. Se on ihan hirmuinen hetki, kun vauva lähtee liikkeelle. Siinä ei tosiaan tehdä paljoa muuta.:) Ja aika paljon sulla onkin neulottavaa. Mulla helpotti kun tajusin, ettei minun ole pakko saada mitään valmiiksi; ostan kaupasta vaikka akryylipipon, jos en ehdi neuloa. Vaikka kirveleehän se tietysti neulontataitoista semmoinen. Mutta se auttoi asennepuoleen; sitä neuloskeli naytiskellen sen vähän ajan, mitä pystyi. Tsemppiä arjen selätykseen!

Merruli kirjoitti...

Kati:Ehkä meitä on muitakin,kaikki vain eivät sano sitä ääneen. Tsemppiä arkirumbaan sinullekin!

Satu:Jaksamista ja lisätunteja vuorokauteen lähettäisin sinulle, sinulla kun on kaiken päälle vielä opiskelutkin. Varmasti voitetaan!

Coco: The orange yarn is lovely alpaca yarn and I hope to make a beanie or a hat for me. I hope you find your knitting mood again.

Outi: Heh, sinähän juuri viime vuoden lopulla muistutit minua, että nauti nyt vielä hetki neulomisajasta, kun kohta se katoaa. Niin totta vie on kadonnut, vaikka isommat haasteet vielä odottaa, kunhan neiti alkaa kiipeillä tai nousta pystyyn. Taitaa osua suunnilleen joulunvalmisteluhässäkkään..