13.7.2011

Kesään kadonnutTuli taas ihan itsestään päivitystauko tai blogiloma. Mies on seuranani kesä-ja vanhempainlomilla, päivissä on ollut kesäinen, ei niin selkeä rytmi. On käyty junamatkalla Helsingissä ilman kameraa, autolla perinnepiknikillä Aulangolla. Menty myöhään nukkumaan, herätty kun lapset eivät ole enää suostuneet nukkumaan. Syöty ulkoruokaa, jokapäiväistä jäätelöä ja paljon kotimaista. Kärsitty kesäflunssaa, hikisiä öitä, rintaraivareita ja hyttysen pistoja. Kiskottu töpseleitä seinästä kilpaa lähenevän ukkosen kanssa. Etsitty ale-vaatetta tulevalle koululaiselle ja juhlittu viisivuotiaan sukulaisjuhlat. Monta suunnitelmaa on kadonnut kesään. Nyt ei yksinkertaisesti ole ompelu- neule ja kasvimaakesä. Tunnen sympatiaa Aulangon joutsenäidin kanssa -kolmen kanssa on kuitenkin erilaista. Hyvä, mutta erilaista.5 kommenttia:

Maria kirjoitti...

Ihana olet♥ paljon lämpöisiä kesäajatuksia ja terveisiä (nallukka on edelleen rakas:))

Merruli kirjoitti...

Maria: Itse olet :o) Kesälämpöä todellakin tarvitaan vielä, kun lapsilla on tällä viikolla uimakoulut ja pitkähihaisessakin palelee.

Marja kirjoitti...

Minä jotenkin aavistin heti ennen tekstiä, että joutsenkuva on Aulangolta. Jokin siinä sanoi heti niin.

Merruli kirjoitti...

Ilona:Oletko jo tänä kesänä käynyt Aulangolla? Me emme vieläkään kiivenneet torniin, vaikka oli jo kolmas piknik niissä maastoissa. Joutsenella oli kuulemma alkujaan neljä poikasta, mutta ilmeisesti lokit tai kettu oli jo yhden saanut saaliiksi. Lokkeja oli joutsenlammessa aivan liikaa ja joutsenparille stressiksi asti.

coco kirjoitti...

this swan's image is so beautiful and it gives me peace of mind