17.6.2011

RiehuntaaEnsin jatkui sadetta kolme päivää ja voikukkien mekot joutuivat pesuun. Nyt jo neljä päivää olen siivonnut, järjestänyt, heittänyt pois, kerännyt kirpparikasaan, kantanut, raahannut ja puunannut. Saattaa kuulostaa perusteelliselta juhannussiivoukselta ja sitähän se väistämättä myös on, mutta oikeasti kodin huoneet menivät uusjakoon. Isommat tytöt saivat omat huoneet makuuhuoneen ja leikkihuoneen tilalle ja samalla vaihtoivat paikkaa myös työhuone ja meidän aikuisten makuuhuone. Tavaraterminaalina toiminut olohuone alkaa näyttää jo siedettävältä, joten projekti on voiton puolella -ainakin jos ei avaa paria vuoroaan odottavaa kaappia ja keksii kirpparikasalle jostain säilytyspaikan. Ikkunat, seinät ja katto on helppo pestä ja pyyhkiä, kun koko huoneen tyhjentää, mutta ei tähän touhuun kovin usein viitsi ryhtyä.

For the past four days I have spent my time rearranging our home. Now the older girls have both their own rooms. A huge amount of cleaning and dejunking, but sometimes it has to be done. This definitely is our midsummer cleaning!

4 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Jotakin uusjakoa kaivattaisiin meilläkin sen suhteen että poikien yhteinen huone alkaa käydä (henkisesti) heille ahtaaksi...Mutta ei ole mahdollisuutta antaa omia huoneita. En tiedä mitä keksittäisiin.

Onkos juhannus nyt tämä viikonloppu vai seuraava?

Rva Pioni kirjoitti...

Ansiokas viileiden päivien raivaus. Meillä jatkuu jankutus, että olen kuulemma luvannnut... En millään viitsisi, kun helteet varmaan taas pian tulevat;)

Maria kirjoitti...

Tuota on liikkeeelä :D ja se tekee hyvää varsinkin kun katselee aikaansaanoksia!Onnea ja puhtia edelleen♥

Merruli kirjoitti...

piilomaja:Ei teillä sattuisi olemaan vaatehuonetta, johon tehdä toiselle oma tila kaikkeen paitsi nukkumiseen, olen nähnyt pari todella onnistunutta vaatehuonehuonetta... Vasta viikon päästä on juhannus.

Rva Pioni:Sadepäivien hommana siedettävää, mutta ei tähän raivoraivaukseen helteellä pystyisi. Nyt on kyllä mukavaa, kun ei tarvitse harrastaa pujottelua ja kurkikävelyä enää. Lomaile nyt ensin ihan rauhassa!

Maria:Todellakin lopputulosta on ilo katsella ja pölytuoksu on työhuoneestakin pois, koska samalla oli helppoa puhdistaa kirjat.