15.2.2011

Irrallisia


Pienen kanssa kaikki hetket ovat irrallisia. Myös ajatukset tuntuvat muuttuvan irrallisiksi, poukkoileviksi.Siksi tämä poukkoileva postauskin.

Hyvällä ajoituksella saa nauttia hitaan aamupalan, joiden aikana olen syönyt brie- ja sinihomejuustoa kymmenen edellisen kuukauden edestä.


Vauva nukkuu vielä hyvin paljon, mutta mieluiten sylissä tai kainalossa. Jossain välissä voi ehtiä neuloa pari riviä. Neuleliivi on ollut käytössä miltei joka päivä, mutta seuraava koko pitäisi laittaa jo puikoille. Myös lisävillahousut eivät olisi pahitteeksi.


Kun talossa on tuore pikkuihminen tulevat vieraat useimmiten kukkien kanssa. Viime viikot olenkin saanut nauttia erilaisista tulppaani ja leikkokukkakimpuista. Kukkien värit ilahduttavat vielä entistä enemmän, kun aurinko saa ne loistamaan. Kunpa aurinko vielä selättäisi tuon pakkasen, jotta pääsisimme ulkoilua harjoittelemaan.

With the baby in the house doing things and even thinking seem to take random nature. Time is in little fragments. Sometimes there is a fragment of time for a proper breakfast, sometimes for knitting. I have enjoyed lots of brie and watching the different kinds of flowers brought us by several guests. With freezing temperatures down to -34 degrees, it's better to stay indoors and to find the loveliness of winter inside.

11 kommenttia:

Miia-Rebekka kirjoitti...

Meilläkin koristaa keittiönpöytää kimpullinen pinkkejä ja punaisia neilikoita. Mummu toi uuden lapsenlapsen kunniaksi :) .

Teidän vauva on kyllä tosi sulonen ja tuo liivi näyttää kivalta.

Marja kirjoitti...

Oi, liivi sopii kantajalleen mainiosti!

Maria kirjoitti...

Voi miten suloinen hän on!Nauti ja oloile vauvan tahdissa .Voi olen niin iloinen kun katselen näitä tunnelmiasi.Tulee itsellekin niin hyvä mieli.
Lämpöisin ajatuksin
maria

Maija kirjoitti...

Ihana pieni ihminen. Ihana keltainen, kevään väri <3

Rva Pioni kirjoitti...

Kaunis vauvasi! Keltainen poikaskuva on niin soma!

Ripsu kirjoitti...

Ai että teidän tyttö on kaunis! Ja liivi ihana :)

Kirjailijatar kirjoitti...

Suloinen, suloinen ihanuus. Tuo tyyni ilmi, hän on onnellinen, sen näkee.

Muistan, kun ajatukset poukkoili, kun lapset olivat pieniä. Minulla se jäi kyllä jotenkin päälle.

Niina kirjoitti...

Ihanan tyytyväinen unikeko siellä,kuin nukke. Ja liivi on kaunis! Varmasti myös ihanan lämmin:)

Nauti aamupaloistasi ja poukkoile rauhassa!

Merruli kirjoitti...

Miia-Rebekka: Maanantaina tuli viimeisin puketti, vaaleanpunaisia tulppaaneja ja gerberoja.Nyt ei taida olla enää montaa kimppua odotettavissa ;o)
Tuo liivi on superkiva pukea, kun ei tarvitse laittaa pään yli.

Ilona: Nämä pakkaset suorastaan kutsuu laittaan vauvalle villaista päälle, olisi pitänyt ahkeroida parikin tuollaista ennen syntymää.

Maria: Tämän lapsen kanssa on aika helppo olla iloinen, koska hän on niin rauhallisen tyytyväinen.

Maija: Mukavaa, että jätit viestin itsestäsi! Keltaisista olen iloinnut viime päivinä aivan erityisesti.

Rva Pioni:Kiitos!

Ripsu:Kiitos! Pakko olla samaa mieltä :o)

Kirjailijatar: Hän on hyvin tyytyväinen tyyppi, onneksi ikäviä vatsanpurujakaan ei ole liian usein. ehkä poukkoilu voi olla hyväkin - ehtii miettiä montaa asiaa ja tehdä vähän kaikesta. Jos vaikka sitten vanhuudessa seuraa niitä valmiita ajatuksia ja loppuunsaatettuja projekteja...

Niina: Liivi on lämmin ja siksi sitä on tullutkin niin paljon pidettyä, nyt vain pitäisi saada se pyykättyä. Alkaa olla puklukiintiö yhden vaatteen osalta jo täynnä. Juuh, ei tästä poukkoilusta ihan heti pääse, eikä niin väliäkään.

Kaisa kirjoitti...

Kaunis vauva!
Minäkin raskauden alussa olin syömättä rakastamiani homejuustoja kunnes huomasin, että kaikki suomalaiset ja ruotsalaiset homejuustot on tehty pastoroidusta maidosta...

Merruli kirjoitti...

Kaisa: Minä en pastoroinnista huolimatta tohtinut syödä homejuustoja, tuorejuustoja sentään rohkenin tällä kertaa syödä, toisin kuin aiemmissa raskauksissa.