27.12.2010

Ähky
Kuusi on vielä talossa ja joulun tuoksut, mutta mieli alkaa suunnata jo uuteen vuoteen. Loppiaiseen asti aion sinnitellä koristeiden ja jouluverhojen kanssa, koska joulun puitteiden rakentaminen vain viikoksi tuntuu voimavarojen tuhlaukselta. Ähkyoloon ei liene syynä sen paremmin ylimäärä jouluruokaa kuin koristeitakaan. Vauvamaha alkaa tuntua jo oikeasti suurelta ja oma kroppani siihen nähden pieneltä, korin rajat tulevat vastaan. Nämä alkavat olla niitä olotiloja, joilla nainen valmistetaan haluamaan synnytystä.

Postissa tuli tänään kaunista ja piristävää, vaikkakin itse tilaamaani. Sandra Juton printtejä olin katsellut jo kauan. Hänen puodissaan ennen joulua ollut tarjous poisti tilaamiselta viimeiset verukkeet. Nyt toivon, että keittiön seinä saataisiin vihdoin maalattua ja printit pääsisivät ilahduttamaan arkeani. (Postimerkeistä oli pakko ottaa valokuva, ovat niin ruotsalaisen raikkaita ja ilmavia. Mielestäni suomalaisiin merkkeihin ahdetaan usein liikaa tavaraa.)

Today I received some lovelies from Sandra Juto. She had a very generous offer in her shop before Christmas and so I ordered a present for myself. Now I want to have our kitchen wall painted (the paint is already waiting) in order to get these on my wall. (By the way, I love those Swedish postage stamps)

5 kommenttia:

Rva Pioni kirjoitti...

Printit on ihanat. Minäkin talletan ruotsalaisia postimerkkejä.
Niissä on usein jotain niin vanhanaikaista, kuvat ovat usein valkoisella pohjalla,... kun meillä tarraiseen ikimerkkiin painetaan, kuten sanot, kaikkea.
Voi hyvin uuden vauvasi kanssa!

Miia-Rebekka kirjoitti...

Tsemppiä ahdistavaan oloon. Täällä alkaa kans tilat käydä ahtaaks ja olisin jo ihan valmis synnyttämään. Vielä pitää kuitenkin muutama viikko kestää.

Maria kirjoitti...

Tosi raikkaat kankaat!
Ja voi -voimia jaksaa vielä .Hetki.
tsemppaan itsekin näiden joulujuttujen keskellä,verhoja en jaksanutkaan edes vaihtaa mutta kaikki muut jutut.mies nauraa aina että mammalla kiire saada joulu siivottua uuden vuoden tieltä..Yritän kestää:D uuteen vuoteen...mm kuusta.
Maria

Marja kirjoitti...

Minä talletan kaikki ulkomailta saapuvat postimerkit. Niitä tulee kyllä aika harvoin, mutta ovat usein hyvin kauniita.

Minusta kyllä Suomessakin osataan postimerkkisuunnittelu, nytkin on monia hienoja myynnissä.

Merruli kirjoitti...

Rva Pioni: Edellisessä Ruotsista saapuneessa postilähetyksessä oli yhtä kauniita viivapiirroksia linnoista. Onhan Suomessakin kauniita merkkejä, mutta postimerkeissä pidän tästä perinteisestä tyylistä ehkä eniten.

Miia-Rebekka: Kiitos tsempistä ja samaa lajia sinulle!Viime raskaudesta muistan tämän olon vasta ihan viimeisiltä viikoilta, mutta nyt saattaa olla edessä vielä yli kuukausi tukaluutta.

Maria: Yritän ensi vuonna muistaa tehdä joulua jo enemmän adventista alkaen, koska suurin viehätys katoaa Tapanin päivän myötä. Toisaalta nautitaan vielä näistä juhlapyhistä, koska ei se kevätkään aivan nurkalla ole.

Ilona:Ulkomaisissa postimerkeissä ainakin minuun vetoaa usein se kuvallinen raikkaus, suomalaiset merkit ovat vain niin tuttuja. Totta kuitenkin sekin, että Suomessa postimerkkisuunnittelu osataan ja tiedän sitä maailmalla arvostettavan. Ongelma taitaa olla siinä, että lähikaupassani ei ole myynnissä ne kauneimmat merkit, vaan tylsimmät tai kauheimmat.