24.5.2010

Do, did, done!Kokeet korjattu ja arvosanat annettu. Jäljellä järjetön väsymys, mutta kaksi viikkoa vielä jäljellä. Vähitellen alkaa ajatuksista löytyä tilaa muullekin, mutta jaksaminen sen muun toteutukseen vielä puuttuu. Hiljaa putoava sade on tähän olotilaan juuri sopivan armollinen säätila, sellainen joka ei vaadi liikaa touhuamaan.Samalla iloitsen siitä, että syksyllä saan jatkaa tutuksi tulleessa työpaikassa vaikka hieman eri tehtävissä.

The papers are marked and the grades are given. I have outsourced my energy, but there are still two weeks of school left. Slowly there is some room in my thoughts for things of leisure kind, but not quite yet the energy to really do something. I must admit that I enjoy the today's rainy weather. It lets me just be. Still I'm happy that I can after all continue working at the same place next autumn.

12 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Aika lailla samoissa tunnelmissa. Ja tuo sade ja kaikki.

Mukavia alkukesän päivä.

Kirjailijatar kirjoitti...

Nyt sitten vain yrität vetää vähän sordiinolla viimeiset viikot. Loma on kuitenkin niin lähellä :)

Minä en osaisi varmaan millään antaa kenellekään arvosanaa. Olisin ihan onneton siinä.

Lissu kirjoitti...

Joulun alus ja loppukevàt olivat itsellenikin ne tukalimmat ajat, sillà en yhtààn tykànnyt kirjoittaa arviointeja, koska monet numerot ovat mielestàni aika hankalasti annettavissa( uskonto, kuvis, liikunta jne). Oikein mukavia viimeisià koulupàivià ja sitten nauti, nauti ja nauti.

Marja kirjoitti...

Kiva kuulla, että saat jatkaa. :)

Villasukka kirjoitti...

Just sain yhdet kokeet pois käsistä. Mutta vielä olis kolmet pidettävänä, yksi ryhmä vasta koeviikon viimeisenä päivänä eli 3.6. Ei kiva, mutta onneksi se on pieni ryhmä.

Rva Pioni kirjoitti...

On varmaan helpottavaa, kun tiedät jotain tulevasta syksystä. Nyt ala kunnolla irrottautua talven työstä, jotta pääset lomalle, kun loma alkaa. (Muistan yhden kesän, kun olin väsynyt vielä heinäkuussa= kammottava ajatus). Nauti, että vuosi alkaa olla paketissa!!!

Merruli kirjoitti...

Hanna:Mukavia alkukesän sade-ja aurinkopäiviä myös sinulle!

Kirjailijatar:Onneksi alkaa jo luonnostaan helpottaa, jäljellä on kaikki erikoisohjelma. Arvosanojen antaminen on melkoista tuskaa, varsinkin kun tietää, kuinka suuri merkitys niillä on monelle lapselle -vanhemmista puhumattakaan. Yhteen numeroon ei millään mahdu kaikki.

Lissu:Kielennumero on onneksi edes jotenkin suoraviivainen, vaikka verrattuna kuvisarviointiin. Toisaalta en kadehdi saksalaisiakaan kollegoja, jotka kirjoittavat pitkät sanallisest arvioinnit jokaisesta oppilaasta. Siinä loppuvat äkkiä fraasit ja sanottava.

Ilona:Kummasti tuo tieto jatkosta kevensi mieltä, vaikka olisi minulla kotonakin työsarkaa riittänyt :o)

Villasukka:Voi ei! Voimia ja jaksamista loppurutistukseen. Koeviikkojärjestelmän huonoimpia puolia on varmasti tuo, että työt kasaantuvat sellaisiinkin paikkoihin, joita niitä ei enää niin kaipaisi.

Rva Pioni:Onneksi on mahdollisuus alkaa jo himmailla. Enpä tiedä olisiko viisainta käyttää viimeiset viikot jo syksyn suunnitteluun vai jättää touhu suosiolla elokuuhun. Taidan tehdä sen, mikä jaksaa innostaa.

outi kirjoitti...

Onneksi olkoon! Tuon rumban jälkeen voi ruveta henkisesti yrittämään laskeutumista kohti kesää, vaikka aikaahan se ottaa. Mulla alkaa koeviikko vasta ylihuomenna. Viimeiset kokeet päivää ennen arvioinnin deadlinea eli täällä vielä kuumottaa.

Mirva kirjoitti...

Onnea paperitöiden valmiiksi saamisesta sekä työn jatkosta!

Upea kuva, jotenkin sateentuntu on siinä mukana, ehkä noissa väreissä.

Liivia kirjoitti...

Minä en tänä keväänä pääse osalliseksi tuosta loppukirin väsymyksestä, enkä myöskään siitä mielettömästä tunteesta kun koulusta kävelee ulos kesälomaan.
Jaksamista loppuun asti!

Merruli kirjoitti...

Outi: Voi harmi, kun sullakin koeviikko jää noin viimetinkaan. Tässä suhteessa alakoulu on se helpompi paikka, sen myönnän. Tänään vielä pähkäilin paria arviointia, mutta deadline on ensi yönä, joten huomenna en suostu enää ajattelemaan.

Mimmi:Kiitos onnitteluista!
On kyllä hurjasti eroa valon määrässä pilvien kanssa ja ilman. Tähän aikaa vuodesta sitä ihmettelee, että kuinka saa mitään kuvia otettua talvella.

Liivia:Kieltämättä loppukiri korostaa loman ihanuutta. Kun olin lasten kanssa kotosalla ei oikein osannut sanoa kesälomaa edes viettäneensä. Kesä oli vuodenaika siinä missä muutkin, toki ihana silloinkin, mutta eri tavalla.Sinähän pääset jo pian lomailemaan ulkomaille ja pois kotoisista työympyröistä? Matkustaminen on ehdottomasti viisautta kotityöläisille, jotta tavoittaa lomatunnelman...

tippi kirjoitti...

Olen edelleen iloinen tutusta työpaikastasi :)
Olethan huomannut sen keväänlopetusmainoksen? Ilmilmilm!