14.10.2009

Letting go/Pudotellen

The trees have shed their leaves, the plants their seeds and the sky the very first snow flakes. I have let aside the aims of blogging regularly or vigorous crafting. The everyday life and my loved ones need the most of my time. My creativity is hibernating.

Puut ovat pudottaneet lehtensä, kasvit siemenensä ja taivas ensimmäiset lumihiutaleet. Minä olen ravistanut pois pyrkimykset blogata säännöllisesti ja toteuttaa suurimman osan mielessämajailevista käsityötouhuista. Arkielo ja perhe ympärilläni tarvitsevat aikaani. Luovuus on talviunilla.

11 kommenttia:

Bullukat kirjoitti...

Talviunet voisivat ollakin ihan tarpeellinen juttu näillä leveysasteilla. Niistä saa voimaa.

ElsaIlona kirjoitti...

Hyvää talviunta luovuudelle! Toivotaan, että se keväällä herää pirteänä.

violet kirjoitti...

Ihailen sitä että
- tajuat että perheesi tarvitsee aikaasi
- annat sitä perheellesi.

Minä yritän edelleen vaan tehdä minäminä -asioita koko ajan...

Satu kirjoitti...

Kaikki asiat vuorollaan tarvitsevat unta. Luovuuskin. Yhtäkkiä voikin huomata, että onkin aikaa jollekin omalle jutulle, kun ensin keskittyy niihin tärkeimpiin.

Kauniit kuvat sinulla taas, minä tykkään.

Miia kirjoitti...

Niin paikkaansa pitävä lause on, että "Joutilaisuus on luovuuden äiti". Yritän saada itse edes ajoittain itselleni sellaisen harhan tunteen, että olisin joutilaana. Silloin nimittäin saan kosketuksen siihen luovaan, mitä kiireen alla ajatuksissa muhii. Olisikin joskus ihan oikeasti joutilasta aikaa...

Ravenhill kirjoitti...

Oh, but your photos are so inspirational. I just love the close up shots of these beautiful fall plants! Thank you for hopefully inspiring me to get out and take more pictures. There is so much beauty at every season if you just look isn't there. Your blog is always like that for me, inspiring me to look a little closer and around me a bit better. Glad you are enjoying spending time with your beloved family. Occasional posts are just fine.
Happy day to you!
hugs from Emily

siina kirjoitti...

Sille pitää antaa sitten lepoa. Voin myös suositella :) Annoin yhdelle osa-alueelle talviunta jo kesästä alkaen, ja pikkuhiljaa tuntuu siltä, että sen vois alkaa jo herätellä :D
Kuvasi ovat kauniita!

tippi kirjoitti...

Eieieieei!

Meidän täytyy asap järjestää terapeuttista inspiraatiokahvitteluaikaa!

tippi

outi kirjoitti...

Mukavia talviunia! Kyllä täällä jaksellaan odotella. Huilaa ja touhua rauhassa.

Merruli kirjoitti...

Bullukat: Kun voisikin ottaa sellaiset muumimaiset talviunet. Vaikka välillä kyllä haluaisin jalotella ulkosalla.

ElsaIlona: Kevät herättää aina jotain uutta, saapi nähdä mitä ensi kevät tuo. No, ehkä vähän talvellakin pilkahtelee, mutta talvi on armollisempi -ei tarvitsekaan ehtiä yhtä paljon kuin valoisaan aikaan vuodesta.

Violet: Aika alussa taidan olla minäkin siinä, että todella annan ajastani. Olen vähän sen sorttinen, että kotosalla olen aina ajatuksissani- ehkä vastapainoa työpäivän esillä oloon...

Satu:Kun luovuus muuttuu suoritukseksi, on aika laittaa lepovaihde päälle. Valokuvaus on mukavaa, kun sitä ehtii pienen pienissäkin väleissä. Ompelukoneen esiin ottaminen vaatiikin sitten jo enemmän ja sillä puolella muhii enemmän kuin ehdin toteuttaa.

Miia: Minulla se joutilas aika helposti katoaa jonkun lehden parissa tai sitten nettiä kierrellen ja lopulta käy niin, että kaikki ne ideat joita mainituista ajanvietteistä sai, eivät oikein ehdi jalostumaan ja realisoitumaan -se sitten ärsyttää välillä.

Emily: I have lately noticed how going out with my camera makes me really see all the little things, I wouldn't notice otherwise. I totally agree, there's beauty to every season. I wish I could be so productive with my crafts as you are, you manage to do so much. That is a skill I admire!

siinaK:Luovuus on aika kumma juttu, monesti helpompi saada kutsumatta kuin kutsuttuna paikalle.

tippi: Niin ne kahvit on vieläkin vaiheessa. Mun varmaan pitää ilmottautua kässätunneille ompelemaan, että saan pääkopan ideoita tyhjennettyä ja realisoitua - tai siis edes aloitettua jotain.

Outi:Kuvia varmaan välillä tänne pudottelen, mutta käsityösuoritteet on aika minimissä. Mukavaa, jos saa vaikka vain piipahtaakin.

blackbird kirjoitti...

It's hard to find a balance between what you want to do and what you need to do- especially for a mother.

But, the time goes by and the needs change and there is wonder in a home life.