22.8.2009

Garden of yarn/Lankatarha

Yarns waiting to be knitted and flowers waiting to be picked.
Langat odottavat kutojaa, kukat poimijaa.

Rowan, Felted tweed

Novita, Alpaca luxus

Self hand-dyed Zitron Trekking XXL
Itsevärjätty Zitron Trekking XXL

Hjerte Sock 4


Novita, Puro Iltanuotio
16 kommenttia:

Riikka kirjoitti...

Kaunnita värejä....ovat oikeastaan juuri lempivärejäni kaikki:)

siina kirjoitti...

Aivan ihania kuvia! Pidän blogisi ja kuviesi tyylistä valtavasti :)

Satu kirjoitti...

Oih ihania väriyhdistelmiä! Tosi herkullinen kuvasarja. Ja miten houkuttelevia lankoja!

Soile kirjoitti...

Olipas herkullisia lankakuvia, kiitos!

Marja kirjoitti...

Nam! Hieno idea näissä kuvissa!

outi kirjoitti...

Luoja, mitä kuvia! Ihaniaihania!

tippi kirjoitti...

Minä haaveilen tuosta Felted Tweedistä. Jonain päivänä, kun tunnen olevani rikas (oikeasti en ole koskaan), ostan. Noron Kureyonin kanssa oli aikoinaan ihan sama ja jonain päivänä sitten investoin itselleni takillisen.

Mutta arvaas kellä on KILO Novitan Alpakkaa, just tota harmaata! Lällällää. Ilmakseks sain! :D Kun siis mulle sattui viallista Novita Cloudia, niin lohduttivat kilolla haluamaani lankaa. Valitsin tuon :)

tippi

Merruli kirjoitti...

Kiitos mukavista kommenteista!

Riikka:Samoissa lempiväreissä mennään.

SiinaK: Lämmin kiitos mukavista sanoistasi! Mukavaa, että olet löytänyt blogikyläilemään, tulen käymään vastavierailulla.

Satu: Huomaa syksyn alkaneen, kun nämä täydemmät värit alkavat houkutella.

Soile: Ole hyvä vaan :O)

Ilona:Väriyhdistelmien etsimiseen meinasi koukuttua, teki mieli mennä koko lankavarasto läpi, mutta rajoittuidun näihin viimeaikaisiin.

Outi: Kiitos! Kauniista langoista tulee miltei väistämättä kauniita kuvia.

tippi: Tweediä en raaskinnut ostaa kuin kaksi kerää, jos vaikka muuttuisi ranteenlämmittimiksi, vaikka tumput olisi kyllä järkevämmät.Mielettömän ihania sävyjä olivat kaikki.Noro kyllä kirpaisee kukkaroa kerralla aika paljon enemmmän. Odotan sitä samaa rikasta oloa, että raaskin ostaa Noron silk garden sock-lankaa. Olipas anteliasta meininkiä Novitalla. Tiedän sitten kenen luokse tulla kolkuttelemaan, jos tuota ei enää Prismasta saa, kun otin kokeeksi vain yhden kerän:ihana väri ja tuntu, muita kokemuksia ei vielä olekaan.

Valloittava valkoinen kirjoitti...

Ah mitä ihania värejä ja niin kaunisti kuvattu!
Noita lilan sävyjä taidan koittaa itsekin hankkia!

Syysleimu kirjoitti...

Aijai mitä värejä. Ihanan syksyistä. Olisi kiva kuulla kommenttisi tuosta Purosta, kun olet saanut sitä kokeiltua, mietin, millainen lanka mahtaisi olla virkata..

Merja kirjoitti...

Kauniita värejä. Mua kiinnostaa nyt hirveästä tuo Puro, vähän harmittaa kun en yhtään sitä poiminut mukaan Suomesta.

lm kirjoitti...

Ihania lankoja. Felted tweedistä minäkin olen haaveillut, mutta on tosiaan aika tyyristä. Puroa olen jo neulonut ja se on yllättävän mukavaa neulottavaa. Luxus alpakasta kuulisin mielellään käyttökokemuksia, kunhan olet siitä jotain aloittanut:)

The Fairy Glade kirjoitti...

Hi, I love this post, so clever of you to think of putting your garden with your yarn. And beautiful yarn it is too, I love the Rowan tweed. I have to say that Rowan is my favourite yarn of choice at the moment. Everything you make with it comes out so well. Dev x

Merruli kirjoitti...

Anu: Kiitokset! Tänä syksynä on paljon kauniita liilan ja violetin sävyjä tarjolla -onneksi.

Syysleimu: Puroa olen nyt neulonut alun toista kerää kaulurituubiksi ja helppoa neulottavaa tuo ainakin on. Muistaakseni Neulovan Nartun blogissa on upea neliöviltti tehtynä Purosta. Vähän kyllä epäilyttää, josko tuo lanka kovin nyppyyntyy, kun on niin pehmeää.

Merja:Neuletuntuma Purossa on ihan mukava ja ollakseen Novitaa, on lanka ihmeen pehmeää villalangaksi. Jos haluat voidaan viritellä lankaswappi, kerrot mitä Puroa ja kuinka paljon pistän postiin, niin kyllä Ameriikan ihmemaasta haluttavia lankoja löytyy...

Laura M: Totta, mukavasti neulottava lanka tuo Puro on. Toivon todella, että alpakka osoittautuu myös mukavaksi. Pipo siintelee mielessäni, mutta voipi olla ettei tuo yksi kerä ihan riitä.

Dev:Oh yes, I very much like the Rowan brand, too. Especially the colour chart of Rowan tweed is like made for me, I could take them all, if I just had the money and time to knit them into something.

Bohemian girl kirjoitti...

O.K. I am going to get some new yarn now. Happy knitting!

Merruli kirjoitti...

Bohemian girl: Happy knitting to you, too!