2.8.2009

Aulanko - HattulaAulanko, Ruusulaakson huvimaja


Metsänkylän navetta


A quick visit to Aulanko and Hattula. A picnic with relatives in Aulanko just before it started to rain. A visit to a farm with old building materials and llamas and to a nearby cafe with pancakes. It is possible to see a lot in one day even quite near to home. A nice day indeed. (Except the fact that for some reason this was also a day of shaky photos, plaah.)

Pikavisiitti Aulangolle ja Hattulaan: Päivä aloitettiin piknikillä sukulaisten kanssa Aulangolla -ehdittiin juuri ennen sadetta. Matkaa jatkettiin Metsänkylän navetan rakennusapteekkia ja laamoja ihmettelemään ja ihailemaan. Sitten vielä pannukakkukahveille Leivintuvan kahvilaan. Päivä osoitti, että paljon ehtii nähdä ja kokea aika lähellä kotiakin. Oikein mukava päivä (jos suostuu unohtamaan sen, että tämä oli myös jostain syystä heilahtaneiden tai ylivalottuneiden valokuvien päivä, plääh.)

2 kommenttia:

Liivia kirjoitti...

Rakastan laamoja!

En ole ikinä käynyt Aulangolla, en ainakaan tiedä käyneeni. siinä olisikin kohde jollekin pikkumatkalle.

Merruli kirjoitti...

Liivia: Laamat ovat niin symppiksiä ja ehdoton bonus on niistä saatava lanka. Eilen oli mielessä vahvana oma laama ja oma vanha talo, mutta riittäköön nyt alpakkalanka alkuun.