10.7.2013

Retuperältä iltaaOllaan ihan lomalaisesti retuperällä. Valvotaan myöhään, nukutaan myöhään, syödään myöhään. Syödään liikaa (mutta se on mukava sivuvaikutus ystävien tapaamisista). Muita tekemisiä ei pitkäksi listaksi sitten olekaan, lähinnä olen lukenut Kyllikki Villaa ja neulonut vihreää villaa, poikettiin Siuntiossa. Elämä on mukavaa -kesä on!

We are soo on holiday. We stay up too late, wake up late and eat late. Actually we also eat too much, but that's only a natural side effect of meeting friends over dinners. There isn't much more to mention, mainly I have been reading Kyllikki Villa (her last name means wool in Finnish) and knitting some green wool. Life is good, Summer is good.

8 kommenttia:

Rva Pioni kirjoitti...

Tuo juuri on niin lomaa.
Onneksi arkeen on vielä matkaa.

Satu kirjoitti...

Tuuletan kaikkien villojen puolesta!

outi kirjoitti...

Siellä niin leppoisa tunnelma. Me suunniteltiin retkeä RanuaZoohon tälle päivää, mutta niin vain onkin lapsi sairaana. Joten löysissä merkeissä täälläkin edetään.

coco kirjoitti...

looking super delicious faccacia. i love to make it and eat it.
this post has good spirit❤ thank you for this.

Maria kirjoitti...

Ihanaa elämää ja Villaa täälläkin tosin Saaraa ja bambua puikoilla.Kauneinta kesänjatkoa sinulle Merruli kulta!

Merruli kirjoitti...

Rva Pioni:Onneksi tosiaan vielä on lomaviikkoja jäljellä, jossain vaiheessa ajoissa pitää kyllä ryhtyä sisäisten kellojen rukkaukseen, ettei arki tule aivan shokkina.

Satu:Ja kummatkin villat tuulettaa mieltä!

outi: Paranemisia potilaalle!Olin aivan unohtanut, että Ranuallakin on tosiaan eläintarha.

coco:The focaccia was delicous and I ate just a bit too much of it.

Maria:Luetaankohan me samaa Villaa eli Äidin lokikirjaa? Villan lukemisesta on tullut minulle uusi kesätraditio. Ainakin viimeiset kolme tai neljä kesää on kesälukemisiin kuulunut myös Kyllikki Villa. Toimivat minulle kaukomatkojen korvikkeena.Mukavia luku-ja neulehetkiä, lomailoa sinulle!

Kirjailijatar kirjoitti...

Täällä ihan samat kujeet ja kirjatkin. Olen tällä lomalla lukenut kaksi Villaa: Äidin lokikirjan ja Elämän korkean keskipäivän, joka oli jäänyt lukematta. Sopii minunkin mielestäni loistavasti kesään.

Merruli kirjoitti...

Kirjailijatar: Kyllikki Villa taitaa olla idolini. Ihailen hänen asennettaan, lukeneisuuttaan ja tietenkin matkojaan. Äidin lokikirjassa kävi kyllä huvittamaan nautitun viinin määrä, muissa kirjoissaan en ole niinkään asiaan kiinnittänyt huomiota. Olisi miltei pitänyt itsellä olla lasi kirjan vierellä.