26.6.2012

Illasta iltapäivään7 kommenttia:

Ilona kirjoitti...

Ovatko alakuva keksit niitä, joiden reseptin joskus jaoit täällä? Niitä, joihin tuli kaikkia herkkuja macadamia-pähkinöistä lähtien.

Tein niitä silloin (siitä on kyllä jo kauan), olivat herkullisia. Ohjekin on ylhäällä, voisi tehdä taas. Kovin harvoin vain tulee tehtyä pikkuleipiä.

coco kirjoitti...

your cardigan looks so great on you. i wish i had that much patience to knit on big thing.
the first photo here seem so peaceful and i like it. nice to some refreshing scene. thank you.

Ina kirjoitti...

Koin viimeyona taas pitkasta aikaa suomen suven valoisan yon. Olin unohtanut kuinka valoista silloin onkaan vaikka olikin pilvista. Ihanaa hamya. Nautin jokaisesta hetkesta.
Villatakki nayttaa upealta. Mahdollisesti paasen sita hypistelemaan. :)
Keksiresepti? Missa koska milloin?????? Tahtoo kokeilemaan.

siina*k kirjoitti...

Ihana neuletakki!

Kirjailijatar kirjoitti...

Onpa rauhoittava kuvasarja. Kaunista. Kuvastaa minunkin tuntojani näinä päivinä, kun on kesä ja siitä hilpeä olo, mutta joka päivä sataa. Ainakin täällä.

Satu kirjoitti...

Ihanat kuvat kerrassaan ja ah mikä namiherkku alimmaisessa :) Tykkään myös hirmuisesti sinun runostasi, hienoa että olit avarakatseinen ja tartuit käsityökirjallisuuteen! Minun tekisi mieli tehdä näitä vaikka kuinka paljon... (kuin ei olisi muka muuta puuhaa heh)

Merruli kirjoitti...

Ilona: Juu, samoja ovat tai ainakin melkein. Tuo erä oli suorastaan kevytversio, koska laitoin vain rusinoita ja pähkinöitä eli jätin varsinaiset herkut pois. Kiva, kuulla että ohje tuli käyttöön, se on kyllä muunneltuna ihan vakiresepti minulla.

coco:I'm sure you would knit a cardigan much faster than you think. The scenery of the first photo is almost straigh from our kitchen window, unfortunately the city is planning houses on the field.

Ina:Oli niin kiva nähdä, harmi ettei ehditty tuplasti!

siina*k: Kiitos, vielä kun saisi molemmat hihat täyteen mittaan...

Kirjailijatar:Tuo viime viikon aurinko tuli niin tarpeeseen, etenkin kun taas sataa joka päivä.

Satu:Tuo runopuuha oli niin hauskaa! Kirjojen selkämyksiä katselee ihan uudessa valossa ja kieltämättä koukuttavaakin tuo selkämysrunoilu on. Tee ihmeessä lisää!