12.5.2012

Vihertää puussa ja puikoilla

Ulkona on upea kevätvehreys ja yllättävän kylmä tuuli. Viime kesän suosiolliset säät näkyvät pensaissa runsaina kukkatertun alkuina. Kesäsäistä ei vielä tiedä, joten aivan luontevaa on neuloa vihreää villatakkia. Iltaruokaan saatiin vihreää omasta pihasta, ruohosipulia, persiljaa, lipstikkaa ja nokkosta.

Everything is greening, but still the wind is surprisingly cold. Here it can be cold even in the Summer so the green on my needles is wool. The greens for dinner are from the garden: chives, parsley, lovage and nettle.

6 kommenttia:

Iiriskukka kirjoitti...

Teillä näyttää kevät olevan vähän pidemmällä.Nyt sateiden jälkeen onneksi alkaa jo vihertämään:)

outi kirjoitti...

Minäkin aloitin juuri uutta villahuivia. Sen verran vinha puhuri on pihalla, etten tarennut pihatöihin. Teillä on siellä jo puissakin vihreää!

Ina kirjoitti...

Kylla se vaan niin on etta tuo luonnon tuore vihrea on niin kaunista, oli se sitten Suomessa tai taalla Bostooniassa. Kaunis on neuleenkin savy! Munkin tekis mieli tehda jotain mutta kaikki on pakattu. Pitaa jaksaa odottaa.

Kirjailijatar kirjoitti...

Omasta puutarhasta jo tuota kaikkea. Ihanaa. Minä en koskaan muista käyttää lipstikkaa, se on jotenkin jäänyt ihan vieraaksi. Eikös se sovi keittoihin, vai muistanko ihan väärin?

coco kirjoitti...

sowed your zucchini seed today. in the other pot, i noticed dark basil is show her tiny face up...☺ now i just need to keep watering and wait patiently for them to get grow. it is nice to have something i can look forward to look at every day for their growth.

Merruli kirjoitti...

Iiriskukka:Tuo sade sai tämän aikaan ihan päivässä ja nyt ei meinaa vauhdissa enää pysyä mukana.

Outi:Villahuivi on viisautta. Ehkä kesästä pari viikkoa selviää ilman.Tsemppiä työkiireaikaan!!

Ina:Nyt sulla on hyvä haudutteluvaihe, kun et voi tehdä mitään. Se saa ideat kukkaan.

Kirjailijatar:Lipstikka on helposti aika hallitseva, mutta olen nähnyt keitto-ohjeen joka perustui pelkkään lipstikkaan. Sitä pitäisi kokeilla. Mies laittoi noita kaikkia yrttejä ahvenfileiden kanssa nyyttiin ja hyvää tuli.

Coco: Oh, I so hope they will sprout and grow nicely. I sowed the same varieties I send you and they are growing ok. The dark basil is my favorite, such a beauty and tastes good. Do you remember what variety of pumpkin you send me, that is growing already too?