11.5.2012

Huikentelevainen 
Viikonlopun kunniaksi päätin olla hiukan huikentelevainen ja katkaista kukkapenkistä sisälle tuoksumaan yhden hyasintin varren. Voi, miten suloinen tuoksu tuossa on ja puolivillissä muodossaan hurmaava. Ulkona on sade tehnyt ihmeitä ja kaikki on puhjennut vihreyteen. Narsissit ovat myös kukassa pienimmistä suurimpiin, niidenkin kohdalla kannattaa nuuhkaista kunnolla. Mutta ne kirpat! Ne ovat siirtyneet mizunan aluista retiiseihin, mizunat näet saivat syötyä jo loppuun. 

For the weekend a stem of hyacinth.
Last night we had a proper rain and now everything outside has turned green. The daffodils are blooming.


 3 kommenttia:

Ina kirjoitti...

Saa olla huikentelvainen valilla. Ja nyt viela aitienpaivan ollessa ovella se on enemmankin kuin sallittua! :) Niin ihania kevaisia kuvia. Ja kirpoista en voi sanoa muuta kuin etta #$^@%**^&%$#@ ARGHHHHHHHH! Toivottavasti saat kirpat karkotettua retiiseista. Mukavaa perjantaita!

Mirva kirjoitti...

Ihanaa, että ilahdutat itseäsi tuommoisella pikkulahjalla. Huikentelevainen olo on välillä ihan hyvästä!

Alkoi tehdä mieli omaa puutarhaa taas täällä käydessä, viime aikoina niin on käynyt aika usein kun piipahdan täällä luonasi. Ja kyllä tietysti tuolla ulkonakin, juuri tänään mietin että ollapa oma piha, jolta kerätä voikukanlehtiä. Minulle tulee aina niin hyvä mieli täällä juuri siitä, että on olemassa semmoisia onnekkaita ihmisiä, joilla on oma puutarha ja jotka todella muistavat arvostaa sitä. Onnentyttö sinä!

Ilona kirjoitti...

Voi, onpa kyllä kaunis hyasintti! Tuollainen yksinkertainen, askeettinen.