7.5.2012

Metsälangat

Minä toin metsästä aarteita ja kotona yhdistin ne lankalaarin kaunokaisiin. Ihan muuten vaan.

Toisaalta lanka-ajatuksia pyörii mielessä paljonkin, koska haluan neuloa Veeran uusimman malliston neuletakin, mutta budjettiin sopiva lanka on vielä löytämättä , tai ainakin sen oikea väri. 

Minutkin se sitten löysi, kipakka kevätflunssa nimittäin. Siksi olen tänään koneella, enkä pihalla  multapenkissä möyrimässä.

I brought some treasures from the forest back home and paired them with the beauties of my yarn stash, just for the fun of it.
I'm trying to find a yarn for this lovely cardigan by Veera Välimäki. A cardigan for myself, that would be a real knitting challenge.

5 kommenttia:

Lissu kirjoitti...

Toivottavasti saat sen flunssan kipakasti pois. Mahtavia vàrià luonnosta ja langoista.

Ina kirjoitti...

Vielako se sarki on siella kurkussa? Harmillisia tuommoset pihahommia estavat lensut. Koitahan nyt parannella itsesi pikaisesti. Muista levata ja juoda lamminta!
Minustakin ihania vareja/lankoja! Mina nautin tanaan pahvilaatikoiden ruskeasta varista.
Mukavaa maanantaita!

Kirjailijatar kirjoitti...

Kauniit kuvat. Olen usein ajatellut, että luonnossa on kaikista kauneimmat värit. Että saisipa tuonkin nyt säilöttyä johonkin lankaan tai tuon kuvion kankaaseen.

Pikaista paranemista!

Homsantuu kirjoitti...

Ihania, ihania kuvia (ja lankoja tietty !)

Merruli kirjoitti...

Lissu: Flunssaa on häädetty kittaamalla urakalla inkivääri-sitruuna-hunajakeitettä, ehkä se vähän auttaa..Tuollaisia luonnonvärit yhdistäviä lankoja kun osaisi värjätä.

Ina:Teki tauti kuumeen ja kaikki, mutta lepääminen täällä on vähän kyseenalaista. Pahvilaatikon ruskea on ihan mukava väri, etenkin jos laatikot on täynnä.

Kirjailijatar:Ja ne väriyhdistelmät. Luonnossa oikeastaan mikään väriyhdistelmä ei satu silmään, ihminen osaa kyllä tehdä sellaisiakin. Toisaalta tärkeä taito kait sekin, murtaa ympäristön opettama värikoodisto.

Homsantuu:Voi, kiitos!