18.3.2012

Pipo kireellä


Yarns: Drops Baby Alpaca Silk, Koigu KPPPM
Needle: 2.5mm and 3.00mm

Paksu talvilakki alkoi olla vaunukansalle jo liikaa. Ravelry-jonossani oli pitkään roikkunut Norwegian sweet baby cap ja jotakuinkin sopivaa lankaakin varastoista löytyi. Enhän minä mitään mallitilkkuja tälläisiin neulo, luotin vain yleensä löysän puoleiseen käsialaani. No, olisi ehkä kannattanut vaivautua pieni mallitilkku neulomaan, niin lakki voisi mahtua vielä ensi syksynä. Myssystä tuli soma ja siis kittana, mutta kyllä sillä toukokuuhun asti selvitään.

Winter hats are starting to be a bit too warm for the baby in the pram. That was a good reason to finally knit the Norwegian Sweet Baby Cap away from my Ravelry queue. I didn't knit a swatch as usual and now we have a bit small sweet baby cap. Well, it will fit till May and besides the size I like it a lot.

7 kommenttia:

Ina kirjoitti...

Onpa sopo! Ja paaasiahan on etta se on sopiva nyt kun silla on kayttoa. Akkiakos aiti toisen pikkaisen isomaan syksyksi vaantaa. :)

Rva Pioni kirjoitti...

Ensi syksyksi samalla mallilla isompi ja joku pieni saa tuosta ihanan kierrätyspipon. Voi juku kun mulla olis vauva, niin ostaisin tuon sitten syksyllä...

virkattu lintu kirjoitti...

Tosi soma myssy, ihanat värit raidoissa. Tuon mallinen myssy voisi olla kiva pienen koululaisenkin päässä. Kiitos saippuakauppa-ohjeista, menen heti kun kerkeän :)

AnniP kirjoitti...

Sievä se on kuin mikä, pidän siitä miten tämä malli tuo esiin pienen pään muodot. Ja nostalginen olo tuli tuosta teidän tutista, minun ainoa tuttivauvani imeskeli aikanaan samanlaista.

frost kirjoitti...

Ihanat värit! Minä aloitin samaisen lakin joulukuussa, mutta minulla taas kävi päinvastoin. Luotin tiukkaan käsialaani, ja valitsin summassa vähän isommat puikot ja paksumpaa lankaa, ja siitä alkoi tulla niin ison näköinen, että taitaisi olla aikuisellekin liian iso. Kesken jäi.

Merruli kirjoitti...

Ina: Nyt sitten pitääkin käyttää tätä jatkuvasti, että tulee neulontaan käytetty aika korvattua.

Rva Pioni:Lankaakin taisi jäädä vielä siihen suurempaan kokoon. Tuo on aika nerokas ohje,koska neulotaan pyörönä.

AnniP:Tämän tuttivauvan tutteilua pitäisi varmaan alkaa jo rajoittaa :o)

frost:Aluksi muuten lakki näyttää tosi isolta, mutta reunan muodot syö yllättävästi ympärysmittaa, tämäkin olisi tainnut aluksi mahtua oman pääni yli.

frost kirjoitti...

Hyvä tietää! Ehkäpä siis jatkan tikuttelua vielä jonain kauniina päivänä.