17.3.2012

Harvinaista herkkua
Ensimmäisen kerran yli vuoteen oli tarjolla harvinaista herkkua. Minä ja mies pääsimme kahdestaan kaupungille useammaksi tunniksi. Appivanhemmat käyttivät oman vapaapäivänsä antaen meille vapaahetken. Piipahdettiin parissa pikkuputiikissa ja vähän isommassa, istuttiin hetki rauhassa. Pääsin hypistelemään lankoja, jumittauduin lehtihyllylle ja huomattiin saippuakauppa. Voi kun tekikin hyvää!

A rare treat, a day in the city just with my husband. I got to go to my favorite yarn shop, we found a soap shop new to us and spend some time browsing the magazine stands. Oh, it was fun!8 kommenttia:

Ina kirjoitti...

Oi mita ihanaa autuutta!!!!!! Toivottavasti nautitte molemmat oikein sydamen kyllyydesta. Mina saan tuota viela odottaa ja kauan! Sitten kun saadaan taas aitee tanne kylaan niin josko sitten. Koskakohan sekin sitten on?

Ihania loytoja...varsinkin tuolla lankaosastolla. Minakin lankoja hain tuosta "naapurista". Olin kovin pettynyt heidan merseroidun puuvillan valikoimiin. Jotain kuitenkin otin. Pakko paasta tekemaan jotain..... koukkua koukuttaa. Saas nahda nyt sitten mita tulee, vai tuleeko yhtaan mitaan. :) Mitas itse meinasit tehda? Etenkin kiinnostaa tietaa mita olit suunnitellut tuolla alimmalla liukuvarjatylla vyyhdilla tekeman.

virkattu lintu kirjoitti...

Saippuakauppa? Kuulostaa mielenkiintoiselta :) Ihanat ovat ostoksesi.

Reetta kirjoitti...

Hei! Käy poimimassa blogistani tunnustus. Ihanaa, että pääsitte olemaan kaksin kaupungilla!

Reetta kirjoitti...

Niin siis täältä: http://helkajaaarni.blogspot.com

Maria kirjoitti...

Olen iloinen puolestasi♥

berenike kirjoitti...

Vapaa-aika <3 Mollie Makes on kyllä mainio lehti :)

Merruli kirjoitti...

Ina: Väitän nauttineeni :o) Tuo aniliinipellavasekoite hyppäsi jo eilen puikoille ja siitä tulee nuorimmalle kesätoppi jos ei siis taas tule pieni..Tuo monivärivyyhti on ihan itsekkäästi omia sukkia varten ajateltu.Jos vaikka tuollainen villa, puuvilla polyamidi-sekoite kestäisi.

virkattu lintu: Lankaideasta yksi katu Stockalle päin (minä en ikinä muista mikä noista kaduista on mikä) olisiko siis Tuomiokirkonkatu siellä sipulikirkon päässä, sieltä löytyi varsinainen saippuataivas, nimikin taisi olla Pieni saippuakauppa..

Reetta: Voi kiitos, kun halusit ilahduttaa!

Maria: Kiitos, oli hyvä päivä. Rytmi on niin erilainen kahdestaan kuin lasten kanssa liikkeellä ollessa.

berenike:Ensimmäinen numero Mollie Makes-lehteä, jonka sain käsiini, kaunis ja innostava. Voi joutua ostamaan toistekin.

Anonyymi kirjoitti...

Hei ja terveiset keväisestä Englannista!
Muun kotimaisen puutteessa lueskelen blogeja, tänne löysin vasta nyt ja vahingossa, mutta kelaanpa takaisinpäin, kun on taas enemmä aikaa. Kaauniita kuvia sinulla ainakin on.

Sitä vain tulin sanomaan, että katsopa mihin hintaan myydään eBayssä täällä Mollie Makes lehden ekaa numeroa. Harmittelin, että sitä just mulla ei ole, kerran taisi hinta nousta £47 asti. Mitäs tuo nyt on, 56 euroa. Suosittu lehti, sillä jos paikallisen kaupan hyllystä sen haluaa, niin ilmestymispäivän illalla niitä ei enää ole.
Hyvää jatkoa toivottelee Iiris