10.3.2012

ArkikasvuaKummallinen suunnittelematon päivitystauko. Kamerakin on lähinnä levännyt, vaikka valoa kuvaamiseen vihdoin olisi. Lapset ovat muuttaneet unirytmiään, nuorin lähtenyt kävelemään, kohdalle osunut liian monta migreenipäivää. Minä en arkitokkurassa ehdi kirjata kauniita, mutta kaikki on silti hyvin. Puikoilla kevätponcho, vaikka nopeasti hankitut Novitan langat arveluttavat. Isoveli ei ole pehmeää, laskeutuvaa merinoa ja värit mitä sattuu. Kasvatan väriraitoja ja toivon että lopputulos kuitenkin palkitsee.

Paprika, rosmariini ja ensimmäinen erä basilikaa on kylvetty. Orvokin taimet itivät alle viikossa, se jos mikä on nopeaa toimintaa. Muiden siemenien kanssa yritän vielä malttaa mieleni, jottei toukokuussa ikkunalauta ole täynnä honteloita hujoppeja.

A strange, unplanned blog break. The camera has been resting too, even though now there would be enough light to take pictures. Kids are waking up earlier, the youngest one is walking and I've had too many migraines. But actually everything is ok. I hope the star poncho will be ok too, even though I have my doubts about the yarn I'm using.

The pansies sprouted in few days which is really quick. We have also sown the peppers, rosemary and the first pot of basil. With other seeds, I'm trying to wait a bit, otherwise in May the windowsill will be full with too long sprouts in the need of daylight.

4 kommenttia:

Ina kirjoitti...

Aloitit sitten tekemaan tuota ihanaa ponchoa! Minusta nuo varit on aivan ihanat!!! Varmasti tulee suloisen kevainen. Mulla poyrii mielessa yksi hattu mutta en tieda osaanko tehda sita. Ehka se jaa ensi syksyyn.

Valilla on ehka hyvakin pitaa taukoa oli se sitten suunniteltu tai suunnittelematon. Olen yrittanyt itse ikuistaa tuota nuorimmaista, mutta valilla tuntuu etta kuvia tulee otettua kaikesta muusta kuin hanesta.... ja pian pikkuinen onkin jo iso. Huoh!

Nopeasti tosiaan orvokin itivat. Niilla on kiire ilostuttamaan tyttoja!

Mirva kirjoitti...

Kauniilta kyllä näyttää tuo neulomus. Varmasti valmiinakin.

Tavallaan on ihanaa, että arki on niin täyteläistä, ettei ehdi näitä blogiasioita. Mutta olipa kyllä mukava kuulla, että teillä on siellä kaikki hyvin, ehdinkin jo miettiä.

Kirjailijatar kirjoitti...

Minä juuri tänään ehdotin lapselle, että kylvettäisiin jotain vihanneksia. Paprika voisi olla kiva. Mutta saa nähdä, saammeko aikaiseksi.

En tiennyt, että väriraitojakin voi kasvattaa...tai minä en ainakaan osaa sitä.

Merruli kirjoitti...

Ina:Minä olen kova aloittamaan, mutta huono loppuun asti saattamaan.Juuri yritin aloittaa keväthattua, kun päivällä huomasin nuorimman sellaista tarvitsevan, meni sitten purkuun kaikki aloitettu.

Mirva:Kauluksesta uhkaa tulla aika tönkkö, mutta onneksi sen voi lopuksi purkaa jos poncho muuten on kiva.Ei saatu teiltä silloin nuhatartuntaa eli siltä osin kaikki myös hyvin :o)

Kirjailijatar:Kylvöpuuhat on kyllä supernopeita, niiden siivoaminen toki ei. JOka päivä lapset kilpailee siitä, kuka saa kastella taimet ja jokainen uusi liikahdus purkeissa noteerataan eli ihmeessä kylväkää!
Voisi nuo väriraidat kyllä mielellään noopeamminkin kasvaa..