9.2.2012

ItsepetostaKun kutoo kirjoneulesukkaa, ei mene valoisa aika hukkaan. Näin uskottelen, koska en pidä siitä, mitä aurinko kodista paljastaa. Langan sijasta pitäisi innostua siivousasioista, hohhoijaa...

Knitting a pair of socks. That's one way of avoiding the inevitable - Spring cleaning.

5 kommenttia:

Ina kirjoitti...

Onpa kiva variyhdistelma. Ja ihana kuvio. Teetko pitkavartiset? Mun pitais kanssa iskea sukat tekeille. Vauveli tarttee pitempivartiset sukat kuin mita omistamme talla hetkella. Ja ala huoli siita siivouksesta. Kylla sillekin aika loytyy. Nauti auringon tuomasta ilosta/energiasta (vaikka suuntautuisikin sukkien tekoon) ja anna villakoirien olla omissa oloissaan. Kylla ne aisoihin viela saadaan. :) Halit!

Mirva kirjoitti...

Ihanan näköinen sukka, kunpa minäkin osaisin/jaksaisin tehdä tuommoisia!

Mullekin iski eilen iltapäivällä oikein paniikkisiivous kun iltapäiväaurinko paistoi etelän puoleisesta ikkunasta sisään kello kaksi, ja vieraita oli tulossa parin tunnin päästä. Huh, mistä tuota pölyä ja roskaa oikein tulee? Eli samassa veneessä keikutaan täälläkin!

Satu kirjoitti...

Liputan sukan ja kirjoneuleen puolesta! Kauniskin on!

Anonyymi kirjoitti...

Voi kuinka ihanan näköinen sukka.Niin ihana aurinko-hyvässä ja pahassa...

Merruli kirjoitti...

Ina: Sellaiset normivartiset teen ja ihan itselle,kun kaikki sukat alkaa olla tuhannen päreinä. Nämä meidän villakoirat on huolestuttavan innokkaita vain lisääntymään, mutta ehkä ne kesään mennessä saa taltutettua. Halit ja kevätaurinkoa sinulle!

Mirva:Kiitos,uskon että sinäkin osaisit, mitkään nopeimmat nämä ei toki ole toteuttaa. Aurinko on kyllä aika julma paljastamaan jokaisen tahran ja pölyn vaikka muuten niin ihana ilmiö onkin.

Satu:Minä toivon, että kirjoneulesukka kestäisi jalassani vähän paremmin kuin normisukat, joita saa olla yhtenään parsimassa. Aika näyttää.

memmi:Kiitos, näitä sukkia on mukava neuloa. Kuvio on sopivan simppeli eikä tuhatta lankaa kuljetettavana.