30.1.2012

Kylmä aurinko
Viikonloppu oli kylmä aurinko, joka houkutteli lapset ulos ja äidin sisätiloihin. Aurinko on jo niin korkealla, että se löytää tiensä ikkunoista sisään ja tavoittaa takaseinät. Ihme väsymys roikkuu lahkeessa. Valo jo vaatisi toimintaa, mieli ei vielä siihen yllä. Tälle viikolle lupaan yhden valmistuneen neuletyön!

The weekend brought a cold sunshine which called the kids outdoors but mum indoors. The sun is already so high that it reaches the back corners of the house. I'm feeling tired, despite the sun. I promise to finish one knit this week!

3 kommenttia:

Ina kirjoitti...

Mulla on ollut samat ajatukset. Ihanaa kun paiva pitenee ja valoa riittaa. Mutta missa on se energia, kun tekemista olisi ja intoakin riittaisi. Noh, ehka se kompii taallakin esille jostain. Mukavaa alkavaa viikkoa sinne koti Suomeen.

Maria kirjoitti...

Olen aina ennen tykännyt kovin talvesta ja kylmästäkin.En enää.Mutta onneksi valo lupaa kevättä ...tykkään tuosta ylimmästä kuvastasi se on huikean kaunis.

Merruli kirjoitti...

Ina: Kuten kommenttinopeudestani huomaa, ei energia ainakaan vielä ole aloittanut lisääntymistään ;o)

Maria:Toivotaan, että nämä tämän talven kylmimmät olisi nyt takana päin, vaikkakin huikean kaunista tuolla on ollut. Iloa ja voimia alkavaan työviikkoon sinulle!