18.12.2011Salakavalasti se hiipii sisään oven raosta, ei välitä lattian tahmajäljistä, ei katso ikkunoiden sormenjälkiä. Ei kurkista kaappiinkaan, ylenkatso vaatekasoja. Ei edes kysele jouluruoan valmistajaa, saati sitten lahjojen määrää. Onhan jo neljäs adventti, joulu jo oikeastaan täällä. Usko vain, kyllä se joulumieli tiensä vielä perille löytää!

5 kommenttia:

Satu kirjoitti...

Kiitos tästä. Tuli niin tarpeeseen!!Just jäi sukka kiinni lattian tahmaan ;)

Kirjailijatar kirjoitti...

Mutta tosi kiva, että se tulee, vaikkei olisi ollenkaan valmis. Eikä se edes häiriinnyt tahrjoista ja liasta :)

Rouva Kameleontti kirjoitti...

Se tulee... kun kuuntelee Rajatonta, sytyttelee kynttilöitä, rapistelee ihan vähän lahjapaperia... se tulee kunhan saadaan työt tauolle.
Minä ainakin olen valmis tauolle.

Sinulla ei taida olla taukoa, mutta pienten kanssa salaperäisyys ja odotus taitavat paikata tuota. Muistan vieläkin miten ihmeellistä oli avata joulukoristelaatikkoa, kun kaikki oli niiin ihanaa. Nyt ovat kiinnostuksen kohteet hieman erilaiset:S

HeidiHelmiina kirjoitti...

Hieno tähti, hamahelmistä täälläkin tehty muutama koriste. Välillä tulee laulettua joululauluja, vaikkei muuten joulun tulolta tunnukkaan.

Leena kirjoitti...

Hamahelmistä askarreltiin monenlaista tyttären ollessa pieni.. joulutunnelmaa etsiessä on mulle musiikilla iso merkitys, huomenna konserttiin siis! Hyvää joulunaikaa!